Muharrem İnce'nin Suratına Rabia Yaptı Diye Dayak Yedi

Her kesimin cumhurbaşkanı olacağı iddiası ile yola çıkan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce daha ilk gündem çuvalladı. İnce'nin geçişi sırasında Rabia işareti yapan bir vatandaş CHP'lilerin acımasızca saldırısına uğradı.

06.05.2018-11:51 - (Son Güncelleme: 06.05.2018-11:30) Muharrem İnce'nin Suratına Rabia Yaptı Diye Dayak Yedi

Rabia işareti yapan vatandaşın dövülmesi sosyal medyada tepki almaya devam ediyor. Muharrem İnce'nin ise gözü önünde meydana gelen olayda sessiz kalması tartışma konusu oldu.

İNCE, YOLUNA DEVAM ETTİ
Seçim kampanyasını camiden başlatan CHP'li Muhharrem İnce, cami çıkışında CHP'lilerle birlikte 1. Meclis'e doğru yürürken 'Rabia' işareti yapan bir vatandaşa yanındaki partililer saldırdı. Vatandaşı tekme tokat döven CHP'lilere ise İnce sessiz kalarak yoluna devam etti.

CHP, 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanlığına aday olarak Muharrem İnce’yi gösterdi. Adaylık açıklamasının ardından Hacı Bayram Veli Camii’ne giden Muharrem İnce ve onu takip eden CHP’liler cami çıkışında yolda ‘Rabia’ işareti yapan vatandaşa saldırdı. Muharrem İnce de CHP’lilerin ‘Rabia’ işareti yapan vatandaşa tartaklamasına ses çıkartmadan yürümesi dikkat çekti.

RABİA YAPTI DİYE TEKME TOKAT DÖVDÜLER
Muharrem İnce, Cuma Namazını kıldığı Hacı Bayram Camii’nden çıkışında bir vatandaş ‘Rabia’ işareti yapınca ortalık karıştı. CHP’lilerin tekme tokat saldırdığı vatandaşı CHP’lilerin elinden polis zor aldı. Vatandaş linçten korunması amacıyla korumaya alındı.

KAMPANYASINA CAMİDEN BAŞLAYINCA GERİLİM YÜKSELDİGerginlik bununla da sınırlı kalmadı. Seçim kampanyasını camiden başlatan Muharrem İnce’ye cemaatten de tepki vardı. İnce ile birlikte cami önüne gelen CHP’lilerin Cuma saatinde de alkışlamaya devam etmesi cemaati kızdırdı, tansiyon yükseldi. Devreye yine polisler girerek ortamı sakinleştirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal