Muharrem İnce’den ittifak sözleri: Seçime İYİ Parti ile beraber mi girecek?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı toplantının detaylarını duyurdu. İnce’nin sözleri İYİ Parti ile ittifak iddialarına da cevap niteliğindeydi. İşte detaylar…

08.09.2023-10:14 - (Son Güncelleme: 08.09.2023-17:18)

Katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı toplantının detaylarını açıkladı. 

Meral Akşener ile ortak bir yanımız var

Akşener ile görüşmesinin detaylarını anlatan Muharrem İnce, "Sayın Meral Akşener’le ortak bir yanımız var, önce onu linç ettiler sonra beni linç ettiler. Linç edenler de aynı kişiler. Bunları konuştuk, ‘Tekrar görüşürüz’ dedik. Olay bundan ibaret.” dedi.

Meral Akşener Muharrem İnce

İttifak iddialarına yanıt verdi

Erdoğan Aktaş’ın “Yerel seçimle ilgili iş birliği konuşması oldu mu?” sorusuna da yanıt veren İnce, “İş birliği konuşması olmadı ama kaygılarımı ilettim. 2019’da İmamoğlu’nun şansı bugünle kıyasladığımızda daha fazlaydı. Halbuki şimdi fazla olması lazımdı ama bence 2019’da şansı daha fazlaydı. Amacım burada bir eleştiri yapmak değil." şeklinde konuştu. (Haber7)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal