Muharrem İnce'den İstifa!

Memleket hareketi kapsamında kendi yolunu çizen Muharrem İnce resmen istifa ettiğini açıklayarak ''Bugün CHP'yi yönetenlerle yolumu ayırıyorum.'' dedi.

08.02.2021-13:47 - (Son Güncelleme: 08.02.2021-13:47)

Muharrem İnce istifa etti!

Ankara'daki ofisinde halka açık alanda kritik bir açıklama gerçekleştiren Muharrem İnce CHP'den resmen istifa ettiğini açıkladı!

Kemal Kılıçdaroğlu ile iktidar yarışı içinde olduğu için Memleket Hareketi kapsamında kendi yolunu çizen ve yeni bir parti kuran İnce, partisinin logo tasarımının da hazır olduğunu ancak bunu ayak  üstü açıklamayacağını dile getirdi.

Muharrem İnce şöyle konuştu:

''MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' DİYEMEYENLERLE YOLUMU AYIRIYORUM''

ABD'den demokrasi dilenenlerden yollarımı ayırıyorum, Atatürk'e kefere diyenlerle yolumu ayırıyorum, Mustafa Kemal deyip de Mustafa Kemal Atatürk diyemeyenlerle yolumu ayırıyorum, grup başkanvekili seçimini atamaya getirenlerle yolumu ayırıyorum, FETÖ'cüleri Sorosçuları koruyanlarla yolumu ayırıyorum.

Bu arkadaşlardan yolumu ayırıyorum. Atatürk'ün emanetini işgalden kurtarmak için yolumu ayırıyorum.

HEDEFİMİZ YÜZDE 50+1

Bizim asla asla asla işimiz olmadığı yer Cumhur İttifakı. Hedefimiz yüzde 50+1. Bölmek için Cumhur İttifakı yerine gitmemiz lazım, ne bölmesi. 'Başka oy verecek yer yok' diyenler için seçenek sunuyoruz.

Memleket Hareketi2

İstifa eden 3 arkadaşımız Memleket Hareketi'ne katılmışlardır. Parti çalışmalarına devam ediyorlar.''

Memleket Hareketi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal