Muharrem İnce Parti Kuracak mı?

CHP'den sıyrılan Muharrem İnce yurt gündeminin zirve konusu. Bu yüzden bu doğrultuda merak edilen soruların arasında ''Muharrem İnce partisi, Muharrem İnce parti kurdu mu, kuracak mı, partisinin adı ne?'' gibi soru ifadeleri yer alıyor. Kafa kurcalayan tüm bu detayları sizler için derledik.

13.08.2020-09:42 - (Son Güncelleme: 13.08.2020-09:43) Muharrem İnce Parti Kuracak mı?

Muharrem İnce'den yeni parti haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sebepten ötürü ülke gündemi parti dedikoduları ile çalkalanıyor. İşte o sorular...

MUHARREM İNCE'NİN PARTİSİNİN ADI NE?
Yeni parti kurması öngörülen Muharrem İnce'nin bu doğrultuda İstanbul'da bayram sonra görüşmelere başladığı belirtildi. Bahsi geçen 18 görüşmeden 17'sinin olumlu sonuçlandığı bildirildi. Ancak İnce'nin partisinin ismine yönelik her hangi bir bilgi söz konusu olmadı.

MUHARREM İNCE YENİ PARTİ Mİ KURACAK?
Kılıçdaroğlu ile anlaşmazlığa giden Muharrem İnce'nin kendi partisini kurma dedikoduları giderek artıyor. Bu doğrultuda yapılan açıklamalara İnce'nin gün içinde gerçekleştireceği bir açıklamayla kesin olarak yanıt vereceği bildirildi.

Muharrem İnce'nin söz konusu açıklamalarını son dakika olarak haberimizin içinde bulabilirisiniz.

CHP'DEN İNCE'YE: HAİN
CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, Muharrem İnce'yi sosyal medya üzerinden hedef alarak İnce'ye ''hain'' sıfatını yakıştırdı. Uyan, İnce için ''CHP sayesinde bu memleketi yönetmeye aday olanlar kişisel menfaatleri sebebiyle yeni bir parti imasıyla bu onurlu bayrağa ihanet içerisinde olarak tarihte yerini hain olarak alacaklardır.'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal