Muhalif tutumuyla bilinen Jahrein lakaplı hesap Meral Akşener ve Millet İttifakını topa tuttu! Jahrein ne paylaştı? neden gündemde?

Sosyal medya fenomeni Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç yine muhalefeti topa tuttu! Meral Akşener ve arkadaşlarını cemaat destekcisi olarak açıklayınca muhalif troller tarafından linç edildi!

26.07.2022-16:03 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-17:20) Muhalif tutumuyla bilinen Jahrein lakaplı hesap Meral Akşener ve Millet İttifakını topa tuttu! Jahrein ne paylaştı? neden gündemde?

Muhalif tutumuyla bilinen ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başaran Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç yine gündeme bomba gibi düştü. Yaptığı paylaşımla muhalefet liderlerini hedef alan hesap Millet İttifakını cemaat yanlısı olarak açıkladı.

Jahrein ne yaptı? Twitterda ne paylaştı.

Sosyal medyada bir twitin altına Millet ittifakını hedef alan paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda Meral Akşener'in yıllar önce katıldığı Türkçe Olimpiyatlarından bir görsel paylaştı. Ardından ise Millet ittifakını hedef alan ikinci bir paylaşım yaparak tüm ittifakı aynı sepete koymuş oldu. Jahrein'in o paylaşımları ise ise şöyle;


Meral Akşener'in Başbakan olduğu Türkiye'nin korkunç bir Türkiye olacağını iddia eden Jahrein aynı zamanda Millet İttifak'ının FETÖ hakkında konuşamadığını, Süleymancılara mesafe koyamadığını dile getirdi. Muhalif troller tarafından ağır linç edilen hesabın twiti kısa sürede viral oldu.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal