Muhalif Tavrıyla Tanınan Canan Kaftancıoğlu'dan Ilımlı 'Başörtü' Açıklaması

Daha evvel İSMEK'teki kadınlara başörtülü olduğu için hakaretle gündeme gelen CHP, partinin İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun açıklamalarıyla gündemi sarstı. Canan Kaftancıoğlu, CHP'nin başörtülü PM adayı Sevgi Kılıç hakkında açıklamalar yaparak,'Yanlış hafıza üzerinden toplumda birtakım yanlış imajlar oluşmuş'dedi.

27.07.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-13:31) Muhalif Tavrıyla Tanınan Canan Kaftancıoğlu'dan Ilımlı 'Başörtü' Açıklaması

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Halk TV'de katıldığı canlı yayaında partisinin yeni kurultayına yönelik açıklamalar gerçekleştirdi:

CHP'nin başörtülü PM adayı Sevgi Kılıç hakkında açıklama yapan Canan Kaftancıoğlu, CHP'nin inançsız bir parti olarak yer ettiği algının yıklıması gerektiğini ifade etti.

Kaftancıoğlu'nun bu doğrultuda söylediği sözler tam olarak şöyledir:

''CHP’de çok farklı giyim tarzlarında kadınlar varken toplum maalesef neye alıştırılmış; onların sözleriyle tırnak içinde söylüyorum 'CHP inançsız'diyorlar, belirli kategorik şeylerle şekillenmiş. Bizi, CHP’nin ulaşamadığı vatandaşlara birileri, bugünün egemen anlayışı kendi işine geldiği gibi anlatmış.

Onların oluşturduğu yanlış hafıza üzerinden toplumda birtakım yanlış imajlar oluşmuş ama bu hakikaten kırılıyor.''

CHP'NİN BAŞÖRTÜLÜ KADINLARA SALDIRISI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'nin, bir toplantıda İSMEK bölge sorumlusu kadınlara başörtülü olduğu için hakaret ettiği bildirilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal