Muhalefetin İktidara Gelince Kapatacağı İstanbul Havalimanı'na Bir Ödül Daha!

Her yıl düzenli olarak yapılan Air Transport Awards Ödülleri''ne Yılın Havalimanı 'İstanbul Havalimanı' layık görüldü.

21.09.2021-17:54 - (Son Güncelleme: 21.09.2021-17:54) Muhalefetin İktidara Gelince Kapatacağı İstanbul Havalimanı'na Bir Ödül Daha!

Son dakika gelen habere göre, İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün en prestijli yayınları arasında gösterilen ''2021 Air Transport Awards Ödülleri''nde, ''Yılın Havalimanı'' ödülüne layık görüldüğü bildirildi.

Layık görülen ödülü, Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen ''Summer Aviation Forum''da İGA Havalimanı Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Polat'ın aldığı belirtildi.

ULUSLARARASI BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜĞÜMÜZ İÇİN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ

İGA Havalimanı Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Polat, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına rağmen operasyonlarına sorunsuz bir şekilde sürdürdüklerini konuşmasında ifade etti.

Bu süreç boyunca yatırımlarına hiç ara vermediklerini ve yeni hava yollarını da bünyelerine katmaya sürdürdüklerini ifade eden İGA Havalimanı Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı, ''Almış olduğumuz uluslararası sertifika ve ödüllerle başarımızı somut olarak kanıtladık. Uluslararası bir ödüle daha layık görüldüğümüz için büyük mutluluk duyuyoruz. Havacılık sektörü uzmanları ve okuyucular tarafından belirlenen 2021 Air Transport Awards ödüllerinde Yılın Havalimanı ödülünü almak gurur verici.

Geçtiğimiz yıl Cenevre Havalimanı'nın layık görüldüğü bu değerli ödüle, dünyadaki pek çok havalimanını geride bırakarak erişmemiz işimizi ne denli doğru yaptığımızın da bir göstergesi. Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı olan İstanbul Havalimanı yolculuk deneyimi ve hizmet anlayışıyla ilerleyen dönemde daha birçok ödüle layık görülecektir.''

Air Transport News Genel Direktörü ve Üst Yönetici Dr. Kostas Iatrou da, ise ödüle layık görülenleri tek tek tebrik etti.

Havacılık sektörünün karşı karşıya kaldığı en kötü krizi atlatmayı başardıklarına vurgu yapanAir Transport News Genel Direktörü ve Üst Yönetici Dr. Kostas Iatrou, ''Bu zor zamanlarda başarıya ulaşmak artık her zamankinden daha önemli ve çok daha zor. Bu sebepten ötürü bu kurumlar üstün liderlik kabiliyetlerini şüpheye yer bırakmayacak şekilde ispat etmiş oldu.

İGA İstanbul Havalimanı 2020 yılında ACI'nın Havalimanı Sağlık Akreditasyonu programına katılan dünyadaki ilk havalimanı olmakla beraber 2021 yılında da havalimanları arasında liderlik örneği göstererek yeniden akredite olan ilk havalimanı oldu.'' ifadelerine yer verdi.

CHP'YE GÖRE UÇAK İNMEYECEKTİ

İstanbul Havalimanı yapımında her zaman olduğu gibi muhalefet partisi hiçbir uçağın inmeyeceği boşa masraf olduğunu iddia etmişti. Bu söylemlerin hepsine rağmen İstanbul Havalimanı her hafta neredeyse ödülden ödüle koşuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal