Muğla’da paniğe neden olan orman yangını: Ekipler kısa sürede kontrol altına aldı

Yeşili ile ülkemizin en gözde şehirlerinden biri olan Muğla’da çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çalışmaları sonrası kontrol altına alındı. İşte detaylar…

08.08.2023-15:16 - (Son Güncelleme: 08.08.2023-15:18) Muğla’da paniğe neden olan orman yangını: Ekipler kısa sürede kontrol altına aldı

Muğla’nın Urla ilçesinde henüz nedeni belirlenmeyen sebepten Yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Yapılan müdahaleler sonunda yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Muğla’da yangın

İHA’da yer alan habere göre; Muğla'nın Ula ilçesinde, Ula göleti yakınlarındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yapılan ihbar üzerine yangın bölgesine Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ve Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler alevlere havadan ve karadan müdahaleye başladı. Yangını söndürme çalışmalarında, alevlerin önü kesilerek yangının ilerlemesi durduruldu. Yangının enerji nakil hatlarından kaynaklandığı düşünülürken, bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal