Muğla'da Öfkeli Kadın, 'İçeceksen Adam Gibi İç' Dediği Erkeği Tekme Tokat Dövdü

Muğla'da günün erken saatlerinde sahilde oturan 4 kişilik arkadaş grubundaki bir erkek ile kadın arasında tartışma yaşandı. Öfkeli kadın, erkeğe 'İçeceksen adam gibi iç' diyerek bağırdı.

24.07.2021-15:18 - (Son Güncelleme: 24.07.2021-15:18)

Muğla'nın Marmaris ilçesi Atatürk Caddesi'ndeki halk plajında bugün saat 06.00 sıralarında, birlikte oturan 2'si kadın 4 arkadaştan kadın, karşısında bulunan erkeğe, 'İçeceksen adam gibi iç' diye bağırdı. Bunun sonucunda da ikili arasında bir tartışma çıktı.

ÜZERİNE YÜRÜYEN ERKEĞE SALDIRDI

Birbirlerine küfredip, hakaretler yağdıran tarafları arkadaşları sakinleştirmek istedi. Ancak, 'Defol git' diye bağıran kadın, üzerine yürüyen erkeğe tokat ve yumruk atıp, tekmeyle karşılık verdi.

ERKEK, SİNİRİNİ ŞİDDET YOLU İLE GÖSTERDİ

Neye uğradığını şaşıran erkek ise sinirini çevrede bulunan hasır şemsiyeler ve plastik dubalara vurup, hasar vererek gösterdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine de olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

ÇÖPLERİNİ BIRAKIP HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ UZAKLAŞTILAR

Bu arada çıktıkları sahil yolunda da kavga etmeye devam eden taraflar polislerin geldiğini fark edince, çöplerini sahilde bırakıp, sanki hiçbir şey olmamış gibi yaya olacak bir biçimde uzaklaştı. Almış olduğu darbeler sebebiyle adamın yüzünde şişlik oluşurken, kadının ise sadece saçlarının dağıldığı görüldü. Yaşanan o anlar ise saniye saniye görüntülere yansıdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal