Muğla'da korkutan orman yangını! 2 uçak, 3 helikopter ve arazöz ekipleri yangına müdahalede bulunuyor!

Muğla'nın Dalaman ilçesinde yer alan Gürkoy Mahallesi'ndeki ormanlık arazide şimdilik nedeni belirlenemeyen etkenlerden dolayı yangın meydana geldi. Alevler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldığı kaydedildi.

21.06.2022-16:15 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-16:33)

Muğla'nın Dalaman ilçesinde yerleşim yerlerine yakın yerde bulunan ormanlık arazide yangın meydana geldi. Meydana gelen yangını söndürebilmek için ekipler seferber oldu. Havadan ve karadan yangına müdahale ediliyor.

Yangın kısa sürede büyüdü

Muğla'nın Dalaman ilçesinde yer alan Gürkoy Mahallesi'ndeki ormanlık arazide şimdilik nedeni belirlenemeyen etkenlerden dolayı yangın meydana geldi. Alevler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldığı kaydedildi. Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 uçak, 3 helikopter ve arazöz ekipleri yangının bulunduğu bölgeye sevk edildi. Ekipler, adeta yangını söndürebilmek için seferber olurken karadan ve havadan çalışmalar devam ediyor. 

Havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Dalaman Gürköy Mahallesindeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri sevk edildiği belirtildi. Yerleşim yerlerine yakın bölgede etkili olan yangını kontrol altına almaya çalışıyorlar.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal