Muğla’da İğrenç Olay: Büyücüyüm Diyerek Kadınların Gizli Görüntülerini Çekti

Kendini din adamı olarak tanımlayan Muğla’da yaşayan dolandırıcı, özel güçleri olduğunu iddia ederek, kişileri taciz edip sonrasında tehditle birlikteliğe zorlayan şahıs yakalandı.

25.09.2021-14:47 - (Son Güncelleme: 25.09.2021-14:47) Muğla’da İğrenç Olay: Büyücüyüm Diyerek Kadınların Gizli Görüntülerini Çekti

Muğla’ya bağlı Fethi’ye ilçesinde geçtiğimiz günlerde akıl almaz bir dolandırıcılık hikayesi yaşandı. Kendini din alimi olarak tanıtan ve tedavi olmak için kendisine gelen kişileri, cin çıkartma bahanesi ile kandırıp, tehdit ederek kendisiyle beraber olmaya zorlayan Bahadır Koyuncu adlı kişi, yapılan baskın sonucu tutuklandı. Koyuncu’nun insanları kandırmak için kullandığı evlere eş zamanlı baskın düzenleyen polis ekipleri, evlerde çeşitli silah, tabanca, pala vb. gibi şeyler ele geçirdi.  

Üst üste yapılan şikayetlerin ardından ihbarları değerlendiren Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı, titizlikle gerçekleştirdiği operasyon sonrası Bahadır Koyuncu’yu tutukladı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Koyuncu’nun, evinde bulunan eşyalara da el konuldu. İncelenen eşyalarda ise cinsel ilişkiye girmek için zorlanılan kadınların görüntüleri çıktı. Dolandırıcının evinde yapılan kapsamlı aramada ise birçok ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi. 


ZORLA ÇEKTİĞİ GÖRÜNTÜLER İŞE ŞANTAJ YAPIYORMUŞ

Ele geçirilen görüntülerin ardından mağdur kadınların ifadelerini alan polis ekipleri, kadınların anlattıkları karşısında şaşırdı. Psikolojik nedenlerden ötürü, kendini alim olarak tanıtan Koyuncu’ya başvurduklarını dile getiren mağdurlar, vücutlarının cinler tarafından ele geçirildiğini söyledikten sonra zorla cinsel ilişkiye zorlandıklarını ve görüntülerinin kayıt altına alınıp, daha sonra o kayıtlar yüzünden tehdit edildiklerini dile getirdiler. Mağdur kadınlardan biri ifadesinde, ‘Şantaj kasetleriyle bizi tekrar birlikte olmamız için zorladı. Biz de kimseye söyleyemedik. Mecbur bıraktı ve gittik hatta evimize bile geldi’ dediği belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal