Muğla Bodrum'da deprem mi oldu? Bodrum'daki deprem sonrası Kandilli ve AFAD'dan son depremler listesi

Bu sabah saatlerinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Yapılan ölçümlerde depremin şiddetinin 4 büyüklüğünde olduğu belirlenirken, bölge halkı başta olmak üzere çok sayıda vatandaş Kandilli Ve AFAD'ın son depremler listesini araştırmaya başladı.

15.05.2022-14:09 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-14:09) Muğla Bodrum'da deprem mi oldu? Bodrum'daki deprem sonrası Kandilli ve AFAD'dan son depremler listesi

AFAD ile Kandilli Rasathanesi'nin yayınladığı son depremler listesine göre sabah saat 08.33'de merkez üssü Ege Denizi olan bir sarsıntının kaydedildiği görüldü. Yapılan ölçümlerde ise depremin şiddetinin 4 büyüklüğünde olduğu kaydedilirken, depremin Muğla'nın Bodrum ilçesinde daha fala hissedildiği bilgisi paylaşıldı.

Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi

Başta Bodrum olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen sarsıntının şiddeti ilk olarak AFAD tarafında ölçülürken depremin büyüklüğünün 4.0 olarak kaydedildiği görüldü. Deprem bölgede yaşayan halkın kısa süre panik olmasına neden olurken yetkililer depreme ilişkin henüz olumsuz bir durumla karşı karşıya kalınmadığı bilgisini paylaştılar.

Muğla Bodrum'da deprem mi oldu

40. büyüklüğündeki deprem Muğla'yı panikletti!

Kandilli Rasathanesi ve AFAD verilerinde depremin merkez üssünün Ege Denizi olduğu ve Bodrum'da daha fazla hissedildiği bildirildi. Yerin 13.80 kilometre altında meydana gelen sarsıntı Bodrum’un Turgutreis, Akyarlar ve Gümüşlük mahallelerinde yaşayan vatandaşları kısa süreli paniğe itti. Ayrıca Datça’nın Yazıköy ve Cumalı mahallelerinde yaşayan vatandaşlarında hissettiği deprem sonra küçük artçıların da meydana geldiği aktarıldı.

Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi

Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi


Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal