Geçtiğimiz yıl kızı vina’yı kucağına alan güzel oyuncu müge boz, ebeveynler ve çocuklar hakkında dikkat çeken tespitlerde bulundu.
Samimi açıklamalarda bulunan müge boz, şunları söyledi: “sıcak, fakat sıkı bir anne olabilirim. bebekler kendilerini sevildiğini doğru şekilde anlar.
Birçok aile ‘kral çocuk’ yetiştiriyor, her şey onlara odaklı... anne-baba tamamen hayattan siliniyor. ben öyle büyütmeyeceğim”
Bir dönem baleyle ilgilendiğini de belirten müge boz, dansı meslek olarak görmediği için oyunculuğa yöneldiğini belirterek şöyle konuştu:
“kötü örnekler nedeniyle, oyunculuğa yöneldim. üst sınıflardan ‘sahneye çıkacağız ama bizim ayağımızı kaydırmak isteyenler kostümümüzü saklamışlar’ gibi şeyler duyuyordum. sevgi dolu bir dünya gelmedi. kendimi o hırsta görmedim”