20.06.2021-15:20 (Son Güncelleme:20.06.2021-15:20)


1

Programda Seda isimli bir kadının eşinin amcasına kaçması konu olarak ele alınmıştı. Eşini ve çocuklarını bırakarak; eşinin amcasına kaçan Seda izleyenleri dumur etti.



2

Eşinin boşanma davası açtığını Müge Anlı ise canlı yayında dile getirmişti. O sırada Rahmi Özkan söz isteyip konuya müdahale oldu ve ipler koptu!



3

ahmi Özkan, “Eşinin yanına gitmiyor değil mi?” sözlerini söyledi. Müge Anlı ise Rahmi Özkan’ı dinlemediği için cevap vermedi. Rahmi Özkan ise tekrardan “Öyle değil mi Müge Hanım?” sorusunu yöneltiyor. Müge Anlı ise yeniden sorunun sorulmasını istiyor ve “Nasıl gitsin Rahmi Bey eşinin evine! Kadın aldatmış, eşi nasıl kabul etsin” yorumunda bulundu.



4

Yaşanan bu anların ardından; Rahmi Özkan ise bağırarak; “Bende onu diyorum zaten. Kadının gitmesi olmaz. Eşi boşanma davası açmış zaten” yorumlarında bulundu. Müge Anlı ise gözlerini devirerek; Rahmi Özkan’a bir bakış atıyor!



5

Aynı konu hakkında tartışmalarına rağmen birbirlerine bağırmalarının hemen yanında Müge Anlı’nın Rahmi Özkan’ı dinlemiyor oluşu ve gözlerini devirmesi ağızları açık bıraktı.



6

Birçok kişi Müge Anlı’nın bu hareketini doğru bulmadı ve birçok kez bunu yaptığını belirterek; “Müge yeter şu adama yaptığın” yorumlarında bulundular.



7

Bu tartışmanın Rahmi Özkan'ın programdan ayrılma sebebi olarak görüldüğü iddia ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr