Müge Anlı'nın erkek kardeşi kim? Mert Efe Anlı kimdir, kaç yaşında? Mert Efe Anlı ne iş yapıyor, birlikte mi çalışıyorlar?

Ekranların sevilen ismi Müge Anlı'nın ailesi herkes tarafından merak ediliyor. Yayında her fırsatta ailesine olan sevgisinden bahseden Anlı'nın erkek kardeşi Mert Efe Anlı ortaya çıktı. Peki, Müge Anlı'nın erkek kardeşi kim? Mert Efe Anlı kim ve ne iş yapıyor? İşte detaylar...

26.07.2022-12:51 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-12:51) Müge Anlı'nın erkek kardeşi kim? Mert Efe Anlı kimdir, kaç yaşında? Mert Efe Anlı ne iş yapıyor, birlikte mi çalışıyorlar?

Özel hayatına dair detaylar hep merak edilen Müge Anlı'nın sık sık bahsettiği ve kendi çocuğu gibi sevdiği erkek kardeşi ortaya çıktı. Programda birlikte çalıştıkları öğrenilen Anlı'nın erkek kardeşi Mert Efe Anlı'nın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Müge Anlı'nın erkek kardeşi kimdir? Mert Efe Anlı kimdir, kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Müge Anlı'nın erkek kardeşi Mert Efe Anlı kim?

Müge Anlı'nın çok merak edilen erkek kardeşi Mert Efe Anlı ablasıyla birlikte çalışıyor. mert Efe Anlı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının editörlüğünü yapıyor.

Her fırsatta kardeşini olan sevgisini ve bağımlılığını dile getiren Müge Anlı, kardeşiyle ilgili "Buradan şimdiden söylüyorum, bana bir şey olursa bakım evine gideceğim, bana da oğluşum Efe baksın, kız daha küçük."  sözlerini kullanmıştı.

 müge anlının kardeşi

Ayrıca kardeşinin ismini kendisinin koyduğunu ve onu oğlu gibi gördüğünü belirten ünlü sunucu,  "Onun adını ben koydum, bütün hastanede 'bizimki güzel, sizinkisi çirkin" diye gezdirdiğim benim bebeğim, güzel oğlum"  sözleriyle herkesi güldürmüştü.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal