27.10.2023-13:12 (Son Güncelleme:27.10.2023-13:12)


1

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her sabah aynı saatte ekranlarda izleyicisiyle buluşuyor. Müge Anlı'nın sunumuyla ekrana gelen programda yine skandal olaylar yaşandı.



2

Konya’da 12 yaşındaki C.A. ve 14 yaşındaki S. A. kardeşler, 13 Ekim Cuma günü kayıplara karıştı.



3

Günlerdir çocuklarından haber alamayan endişeli anne K. D., çocuklarını bulması için Müge Anlı’ya başvurdu.



4

Çocuklarının kaybolmasında eski eşi B. A. ile boşanma aşamasındaki eşi Y. D.’yi suçlayan anne K. D., günlerdir hayat belirtisi göstermeyen çocuklarını sağ bulacağına olan inancını yitimişti.



5

Anlı, Niğde Bor’da yaşayan ve çocukların öz babası olan eski eş B. A’yı canlı yayına bağlattı.



6

Baba B. A’nın rahat tavırlarının yanı sıra çelişkili açıklamalarını da dikkat çekici bulan Anlı, çocukların babaları B. A. tarafından kaçırıldığını iddia eden bir ihbarcıyı ulaştı.



7

Çocuklarını kaçırıp bir çöp konteynerinde sakladığı iddia edilen baba B. A., Müge Anlı’nın nokta atışı soruları karşısında itirafta bulunan B. A., Müge Anlı'ya “Madem sen ve emniyet müdürü bu kadar endişeli anlatayım. Bu kadın çocuklara bakmıyordu. Kızım S.A. da beni aradı. Kızım Sude ve oğlum C. A., yürüyerek Aksaray’ın çıkışına kadar gelmişler. Çocuklar şu anda, Afyonkarahisar’dalar. Velayetlerini alırsam çocukları veririm” cümlelerini kurdu.



8

Babanın canlı yayındaki şok itirafından sonra Niğde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve B. A., canlı yayında gözaltına alınıp emniyete götürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr