26.02.2024-11:39 (Son Güncelleme:26.02.2024-11:39)


1

Sevilen gündüz kuşağı programı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Müge Anlı, programda söylediği her sözle dikkatleri üzerine çekiyor. Müge Anlı son yaptığı açıklamayla ise duyanların resmen ağızlarını açık bıraktı.



2

Ünlü sunucu canlı yayında yaşadığı bir konu üzerine "Bunu isteyen kadınlardan uzak durun" diye vatandaşları uyardı.



3

Uzun soluklu gündüz kuşağı programı ile ekranlarda yer alan ve birçok kişi tarafından takdir toplayan Müge Anlı Yüzbaşıoğlu, canlı yayında yaşadığı anlar ve söylemleriyle de sık sık tepki çekiyor.



4

"Müge Anlı ile Tatlı Sert" adlı tartışma programını ile birçok faili meçhul olaylara imza atarken o güne dair olaylar ile ilgili tespitleri de gündeme oturuyor. Dobra kişiliği ile dikkat çeken Anlı, geçtiğimiz yayında çıkardığı en büyük dersi söyledi. Ağızları açık bırakan o sözler ile adından söz ettirdi.



5

Yayında sık sık kadınların ayakları üzerinde durması gerektiğini vurgulayan ve bunun için gerekli çalışmalara da el atan Müge Anlı, bu kez şaşırtıcı bir açıklamada bulundu.



6

Uzun yıllardır programı çıkardığı en büyük dersi açıklayan Anlı, "Bunları isteyen kadınlardan uzak durun diyerek" şu cümleyi kurdu: ''Bir kadın evlenirken ya da sevgili olurken para, pul, bilezik, ev, araba istiyorsa o kadından kaçın!''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR