11.12.2023-16:31 (Son Güncelleme:11.12.2023-16:31)


1

‘‘5 yıldır imam nikâhlıymış’’

‘‘5 yıldır imam nikâhlıymış’’

Sözlerine şu şekilde devam eden Aydan Hanım, "Babam onu getirdikten sonra, kadının imam nikahlı eşi bizi aradı ve 5 yıldır kendisiyle imam nikahlı olduğunu söyledi"



2

Babamı kandırdı

Babamı kandırdı

Açıklamalar üzerine durumdan şüphelendiğini belirten Ayden Hanım açıklamalarına şu şekilde sürdürdü: "Nikâhlı eşi bana 'Bu kadın öyle bir cilve yapacak, babanız sizi unutacak. Bu cinsel güç artıcı ilaçlarla daha önce bir adamın ölümüne yol açtı. Hedefi hep yaşlı insanlar.' dedi. Babam bu iddialar sorasında benden bu kadını araştırmamı istedi. Kadın beni aradı ve 'Babanız zengin mi?' sorusunu yönlendirdi. Babama ısrar ederek resmi nikâha ikna etmiş. Ağustos ayında evlenmişler. Cilve yaparak babamı kandırdı."



3

‘‘Çocuklarıma miras vermeyeceğim’’

‘‘Çocuklarıma miras vermeyeceğim’’

Kızının iddialarının ardından programa telefon bağlantısı gerçekleştiren Ali Bey ise tüm iddiaları yalandı. Eşini sevdiğini belirten Ali Bey çocuklarına miras vermeyeceğini de sözlerine ekledi. Yaşlı adamın komşuları canlı yayına bağlanıp kendisinin akıl sağlığının yerinde olduğunu ve doğru karar verdiğini söyledi. Eşine güvendiğini söyleyen Ali Bey çocuklarından korktuğunu belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Ben çocuklarımdan korkuyorum. Yarın reddi miras yapacağım. Canım tehlikede. Çocuklarım bana bakmadı bile. Bana bir bardak su vermediler."



4

‘‘Onların bir kaybı yok’’

‘‘Onların bir kaybı yok’’

Ayden Hanım, üvey annesinin, babasının mobil bankacılık hesabından 170 bin TL aktardığını öne sürdü. İddiaların hedefindeki Sümeyye Hanım ise "Ben ev filan istemedim. Kavga falan olmadı. 'Bir şey istemiyorum' diye sözleşme imzaladım" açıklamasında bulundu.Ali Bey, canlı yayında evlatlarına sert çıktı: "Ben senelerdir inşaatçılık yapıyorum. Hukuk biliyorum. Sözleşme imzalattım. Çocukların bir kaybı yok. Akıl kaybı var." Müge Anlı, Ali Bey'in mal ayrımı sözleşmesi imzalamış olduğunu söyledi. Sümeyye Hanım ise, "2019 yılında dini nikahlı evlendiğim eşim Yücel Bey bana resmi nikah yapmadı’’ dedi.



5

Müge Anlı'dan sert tepki: "Utanmadan bir de arıyorsun!"

Müge Anlı'dan sert tepki: "Utanmadan bir de arıyorsun!"

Canlı yayına telefon bağlantısı gerçekleştiren dini nikâhlı eş Yücel Bey, "Bu kadın beni kandırdı." ifadelerini kullandı. Yücel Bey'in resmi nikâhlı eşi olduğunu öğrenen Anlı ise "Kendi karına sahip çık. Utanmadan bir de arıyorsun!" diyerek eleştiride bulundu. Sümeyye Hanım'ın ölümüne sebebiyet verdiği iddia edilen kişinin gelini canlı yayına bağlandı: "Kayınperderime kutu kutu ilaçlar verdi. Kızım rahatsızdı evimize kızıma bakmak için geldi. Sonra babamla nikah kıydı. Evimizden bavullarca eşya aldı. Daha sonra İstanbul'da 3 çocuklu birisiyle evlendi. Ben olsam bu kadına hayatta nikah kıymazdım."

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr