22.01.2024-11:22 (Son Güncelleme:22.01.2024-11:51)


1

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geçtiğimiz günlerde evlatlık edinildiğini öğrenince biyolojik ailesini aramaya gelen Ahsen Nur damga vurmuştu. Genç kızın biyolojik ailesi bulundu bulunmasına fakat ortaya çıkan gerçekler korku filminden bir kesit gibiydi.



2

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan Ahsen Nur, şans eseri evlatlık edinildiğini öğrendikten sonra biyolojik ailesini aramaya koyulmuştu. Müge Anlı, genç kızın biyolojik ailesini kısa süre içerisinde buldu fakat ortaya çıkan gerçekler kan dondurdu.



3

21 yıl önce hastanede doğduktan sonra Cağaloğlu civarında bir cami avlusuna terk edilen Ahsen Nur, Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakılmış ve ardından da evlatlık alınmıştı. Babası olarak bildiği kişiyle baktıkları dosyalardan şans eseri evlatlık olduğunu öğrenen Ahsen, biyolojik ailesini bulmak için Müge Anlı'ya başvurmuştu.



4

3 gün geçmeden biyolojik aileyi bulan Anlı, bu sayede korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Bir hafta boyunca süren yayınlar sonucunda; Ahsen'in iki ağabeyi, üç ablası ve bir kız kardeşi olduğu öğrenilmişti.



5

Ahsen Nur, varlığından haberdar olmadığı birçok kardeşi olduğunu öğrenince neye uğradığını şaşırdı. İlk olarak 1998 ve 2010 doğumlu terk edilen kardeşlerin olduğunu öğrenen Ahsen Nur, şok üstüne şok yaşadı. Ailenin 2006 yılında çeşme başına terk edilen bir erkek çocukları daha olduğu öğrenilmişti. Ahsen'in 1998 doğumlu ağabeyi ile 2010 doğumlu kız kardeşi Buket'in de terk edildiği ve nerede olduklarının bilinmediği ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz gün ise 2006 yılında çeşme başına bir erkek çocuğun bırakıldığı öğrenilmişti.



6

O zamanlar 4 yaşında olan Buse, 2006 yılında doğan kardeşini annesinin e-devlet hesabından bulduğunu fakat ölü olarak görüldüğünü söyledi. Müge Anlı ise sürekli doğum yaparak çocukları dağıtan annelerinin de akıl sağlığının pek yerinde olmadığını düşündüğünü söyledi. Programa bağlanan bir izleyici ise babanın, anneyi Gülhane Parkı'nda dilendirmeye çıkardığını iddia etti. Baba hakkında çıkan iddiaları halen reddederken, bugün yayınlanan programda bir de kaldıkları evde çıkan yangında vefat eden başka bir çocuk daha olduğu ortaya çıktı.



7

Korkunç bir hal alan olaya dair, akıl sağlığı yerinde olmayan zavallı kadının onlarca çocuk doğurmaya zorlandığı ve babaları olacak şahsın bu bebekleri sattığı iddiaları kan dondurdu. Müge Anlı ise duydukları karşısında kendini tutamayıp ''Korku filminin içine düşmüş gibi hissediyorum'' yorumunu yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr