04.03.2021-12:22 (Son Güncelleme:04.03.2021-12:22)


1

Anne Güler Uysal, 15 yaşındaki kızı Sıla Uysal’ı bulmak için Müge Anlı’ya başvurmuş ve yardım istemişti. Kızı Sıla’nın 25 yaşındaki kuzeni ile gittiğini söyleyen anne Güler, kızının biran önce bulunmasını istiyordu.



2

Müge Anlı’nın dünkü canlı yayınında ise, kuzen Seren Uysal’ın Mersin polisi tarafından karakola götürülüp gözaltına alındığı görülmüştü. Yayının ardından ise, Sıla Uysal’ın ifade vermek için polis merkezine gittiği ortaya çıktı.



3

Sergen Uysal’ın gözaltına alınmasının ardından, Sıla’nın ortaya çıkması dikkatleri üzerine çekti ve direkt şüpheli olarak görüldü. Öte yandan Sıla Uysal’ın savcı ve pedagog ile birlikte ifadesi alınacağı ancak korkudan konuşamadığı öğrenildi.



4

Sergen Uysal’ın polis merkezinde gözaltı süresi devam ederken, mutluluktan ağlayan aile Müge Anlı’ya teşekkür etmekten geri kalmadı.



5

Öte yandan yayına bağlanan Sergen Uysal’ın annesi, Güler Uysal’ın oğluna komplo kurduğunu söyleyerek suçlamalarda bulundu.



6

Sergen Uysal’ın annesi oğluna haksızlık yapıldığını söyledi ancak Müge Anlı, Sergen’in söylediği ‘bir aylık bir ilişkileri olduğu’ sözünü hatırlatarak annesinin özür dilemesi gerektiğini belirtti.



7

Özür dilemeyen annenin bu davranışının ardından, Müge Anlı sinirlenerek ‘Senin gibi annenin böyle çocuğu’ dedi ve anneyi yayından aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr