31.08.2022-15:52 (Son Güncelleme:31.08.2022-15:52)


1

Muavine kaçmıştı

Muavine kaçmıştı

Müge Anlı’da üniversite öğrencisi 24 yaşındaki Ayşe Bağcı, yolculuk yaptığı esnada tanıştığı evli ve iki çocuk babası muavin Mücahit’le kaçmıştı.



2

Tanışma anlarını anlattı

Tanışma anlarını anlattı

Otobüste muavin olan evli ve çocuklu Mücahit’e kaçan Ayşe Bağcı canlı yayına bağlandı. Muavin Mücahit "Otobüste tanıştık. Ayşe uyuyordu. Dik olan koltuğunu aşağıya indirirken Ayşe korktu. Elimi tuttu. O an bakıştık. Aşık olduk" dedi. Ayşe’nin ailesi ise kızlarının şiddet gördüğünü anlattı.



3

Şoför Serkan Bey gerçekleri ortaya çıkardı

Şoför Serkan Bey gerçekleri ortaya çıkardı

Bugün canlı yayına katılan şoför Serkan Bey ise "Bu kişi kadın yolcuları kandırmak için takip ediyor. Kimin nereye gittiğini, nerede kaldığını takip ederdi. Bu kadını da Trabzon'a getirtiyor ve kandırıyor.” dedi.



4

Canlı yayında kirli çamaşırları ortaya döküldü

Canlı yayında kirli çamaşırları ortaya döküldü

İsmini vermek istemeyen bir izleyici canlı yayına bağlanarak "Ben şu an evliyim. Bu kişi benim görüntümü aldı. İstanbul'a yolculuk yapıyordum. O esnada tanıştık görüştük, Trabzon'a gittik. Apart evde benim görüntümü almış. Beni daha sonra para için tehdit etmeye başladı. 'Görüntüleri ailene gönderirim' dedi. 'Seni vururum' diyordu. 10 bin lira vermek zorunda kaldım. Görüntüleri almak için kiralık katile bile başvurdum. Ayşe de benimle aynı şekilde biliyorum" diye konuştu.



5

Yayına bağlanan kişiler anlattı

Yayına bağlanan kişiler anlattı

Ayşe’nin babası Mehmet ise "Bu pislik hakkında neden suç duyurusunda bulunmuyorsunuz. Neden korkuyorsunuz" dedi.



6

Babası şikayet çağrısında bulundu

Babası şikayet çağrısında bulundu

Canlı yayına bağlanan kadın ise "Şu an evliyim. Kocam duyarsa evliliğim bozulur. Bekar olsaydım şikayetçi olurdum" cevabını verdi.



7

'Sütyenini düzelt'

'Sütyenini düzelt'

Diğer yandan canlı yayına bağlanan başka bir izleyici ise “Bir ay önce kız kardeşim beni ziyarete geliyordu. Bu şahıs otobüste muavinmiş. Öncesinde 'Seninle çay içelim' demiş. Elinden telefonunu alıp sosyal medyadan kendisini eklemiş mesajlar atmış. Kardeşime, 'Sütyenini düzelt' demiş. Kız kardeşim bana daha sonra söyledi. Firmayla görüştüm. İşten çıkarılacağını söylediler" dedi.



8

Başka bir kadın ise "Ben Diyarbakır'dan Adana'ya giderken sandalet giymiştim benim bir bebeğim var. Bize bir koltuk arkaya geçmemi söyledi. Ayağımı öne uzatmıştım. Sabaha karşı sandaletimin ve çorabımın çıktığını gördüm. Ben tekme attım direkt. Otobüsü durdurdum. Sonra şoförle şikayete gittik" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr