Müge Anlı'da Kadir Arslan olayı! 18 yaşındaki genç Tatlı Sert'te aranıyor

18 yaşındaki Kadir Arslan'ın kayıp ihbarı Müge anlı ile Tatlı Sert programında işleniyor. Gencin, bulunması için emniyet güçleriyle bir çalışma başlatan ekibin çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Peki Müge Anlı'da Kadir Arslan bulundu mu? İşte Müge Anlı'da işlenmeye başlayan Kadir Arslan'ın olayı ile ilgili gelişmeler..

31.05.2022-11:16 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-11:16) Müge Anlı'da Kadir Arslan olayı! 18 yaşındaki genç Tatlı Sert'te aranıyor

ATV ekranlarının en sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Kadir Arslan olayı gündeme geldi. Ailesi 18 yaşındaki çocuklarından haber alamayınca gece saatlerinde polise ihbarda bulundu ve oğullarının kayıp olduğunu bildirdiler. Kayıp ihbarı aynı zamanda Müge Anlı'ya da ulaştı.

Polis ekipleri Kadir Arslan'ın kaybolduğuna dair yapılan ihbar sonrası 18 yaşındaki genci bulabilmek için geniş çapta bir arama çalışması başlattı. Diğer taraftan da ekranların en çok izlenilen programlarının başında gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında da Kadir Arslan'ın kayıp konusu işlenmeye başlandı.

Müge Anlı'da Kadir Arslan olayı

Müge Anlı Kadir Arslan olayını inceliyor!

18 yaşında olan ve bir iş kazası sonrası bir süredir evinde istirahatte olan Kadir Arslan, ailesine arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldı. Bir süre eve dönmeyen Kadir Arslan'ın ailesi oğullarını aradılar fakat ondan bir haber alamadılar.

Gece saatlerine kadar Kadir arslan'dan ses çıkmayınca baba İsmail Arslan hemen polisi aradı ve kayıp ihbarında bulundu. Kadir Arslan'ın babası aynı zamanda Müge anlı ile Tatlı Sert programı aracılığı ile telefon numarasını paylaştı ve oğlu Kadir'i görenlerin mutlaka 0532 590 46 52 numarasını aramalarını istedi. 

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal