Müge Anlı'da hemşire Muhammet Arslan neden öldü? Dolabındaki notta ne yazıyordu?

Hafta içi her gün sabah 10:00'da Atv ekranlarında seyircisiyle buluşan Müge Anlı ,seyircisi tarafından sevilerek takip ediliyor. Birçok insana yardım etmesiyle tanınan Müge Anlı bu kez programında hemşire Muhammet Arslan'ı arıyordu. Ailesi programa çıkan ve Müge Anlı'dan yardım isteyen Arslan ailesi acı haberle yıkıldı.

21.04.2022-12:58 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-12:58) Müge Anlı'da hemşire Muhammet Arslan neden öldü? Dolabındaki notta ne yazıyordu?

Son Bölümde Neler Oldu?

Müge Anlı'da son bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. Seyircisi tarafından ilgiyle izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şüpheli bir kayıp olayı daha aydınlatılıyor  Sultangazi'de geçen Cuma gününden bu yana Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanı Muhammet Aslan'dan (27) haber alınamıyordu. Muhammet Aslan'ı bulmak için polis ekipleri kent ormanına gitmişti. Alibeyköy Barajı'nda da arama yapıldı. Özel Harekat, Polis Arama Kurtarma, Çevik Kuvvet ve Sualtı ekipleriyle birlikte köpekler de arama çalışmalarında katıldı. Ormanlık alanda ve Baraj'da arama yapılırken polis helikopteri de çalışmalara devam etti. Aramalar sonucu hemşire Muhammet Aslan'n cansız bedeni bulundu. Polisler Aslan'ın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Muhammet'in Arkasında Bıraktığı Notta Ne Yazıyordu?

Arslan ailesi Müge Anlı'ya kayıp Muhammet Arslan'a ulaşmak için gelmişlerdi. Ne yazık ki ölüm haberini alan aile acı haberle yıkıldı. Muhammet'in kaybolduğu gün çalıştığı hastanede dolabına bir not bıraktığı öğrenildi. Müge Anlı programında nottan bahsederken ''Giderken hastanedeki dolabına bir not bırakmış. Bir veda notu gibi.. ' Dostlarım beni hatırlasın' diye.kayıp muhammet arslan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal