Müge Anlı'da En Dikkat Çeken Gülümser Bulut Cinayetinin Katili Tutuklandı

Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümünde 2 cinayet ve 1 kayıp olayı işlendi. Bu olaylar arasında geçtiğimiz yıl işlenen Gülümser Bulut cinayetinin sır perdesi hala çözülebilmiş değil. Bulut'un cinayetinde 20 yıl önce patronunu öldüren Yunus Kahraman'ın seri katil olabileceği üzerinde duruluyor.

22.02.2021-17:44 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-17:44) Müge Anlı'da En Dikkat Çeken Gülümser Bulut Cinayetinin Katili Tutuklandı

Müge Anlı da bugün 2 cinayet ve 1 kayıp olay işlendi. Hatice Ayhan annesinden 3 gün boyunca haber alamadı ve genç kadın hastanelerde annesini aradı. Hatice Ayhan 3 günün sonunda Yunus Kahraman'ın annesi olan teyzesi ile birlikte eve geldi ve korkunç manzara ile karşılaştı.

Teyzesiyle birlikte eve gelen Hatice Ayhan evde fare kokusu gibi bir kokunun olduğunu söyleyip çekyata yöneldi ve annesini öldürülmüş, kefenlenmiş bir halde buldu. Ayhan günlerdir üzerinde yattığı çekyatın içinde annesinin cansız bedeni ile karşılaşmanın verdiği şok ile 'Annem ölmüş ben üzerinde yatıyorum' çığlıkları attı. Bu olayı ardından olay polise bildirildi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hatice Ayhan verdiği çelişkili ifadeler sebebiyle olay gecesi sevk ediliği adliyede tutuklandı. Kasten öldürme suçuyla yargılanarak tutuklanan Ayhan 7 ay ceza evinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

BENZER OLAYLAR DİKKAT ÇEKTİ

Müge Anlı canlı yayında yaptığı açıklamada; 'Biz aslında Gülümser Bulut cinayetinde 1 kayıp ve iki cinayeti konuşmak durumundayız. Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. 1999 yılında işlenen bir cinayet var. Daha sonra 2018 yılındaişlenen bir cinayet var. Birbiriyle birebir örtüşüyor. Arada da yine İzmir Karabağlar'da 45 yaşındaki Özlem Akusta'nın kaybı var. O da yine 2018'de ve üçünün de yanında hep aynı kişiden bahsediyoruz.' diyerek konunun farklı bir boyutunu gözler önüne serdi. Yunus Kahraman'ın yıllar önce yanında çalıştığı ancak daha sonra hırsızlıktan dolayı işten çıkardığı patronu Nilgün Kırlı'yı öldürdükten sonra cesedi bohça yapıp balkona çıkardığı detayları işlendi.  Katil Yunus Kahraman'ın en yakın arkadaşı olan aynı zamanda Nilgün Kırlı'nın erkek kardeşi Volkan Kırlı, Gülümser Bulut'un da benzer şekilde öldürülmesine dikkat çekti. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal