07.10.2022-11:03 (Son Güncelleme:07.10.2022-11:35)


1

Recep'in babası Mehmet Aldemir, Melisa'nın "Meryem babası Doğukan'a benziyor diye kızını öldürmek istediğini" söyledi. "Babasına benziyor diye kafasını duvara vurmuştu" dedi.



2

Ayrıca programa Melisa'nın abisi Burak Toksal katıldı ve kardeşinin iyi olmadığını ve Melisa'dan her şeyin bekleneceğini annesi ve Melisa ile görüşmediklerini söyledi.



3

Ayrıca görgü tanığının ifadesine göre, Meryem ölmeden 1 ay önce yine Melisa ve Recep'in evine yine ambulans gelmiş. Melisa sürekli büyük kızını dövüyormuş.



4

Çocuğu öldürmeye çalışırdı

Çocuğu öldürmeye çalışırdı

Baba Mehmet Aldemir'în yaptığı röportajda verdiği ifade şöyleydi; "Sürekli çocuğu oraya buraya vurur öldürmeye çalışırdı. Oğlum Recep'e bunun ölmesini istiyorum demiş.



5

Babasına benzediği için Meryem'i öldürmeye çalışıyordu o gün de (olay günü) saat 16.30 gibi Melisa, Meryem'in kafasını sürekli duvara vurdu. Hatta sesleri biz duyduk.



6

Recep hemen yukarıya ece çıktı. Geri döndüğünde "Melisa, Meryem'i dövüyor kafasını duvara vurmuş" dedi. Recep'in birkaç kere Melisa'ya 'neden dövüyorsun' kızı diye azarladığını Melisa'nın ise Recep'e kızdığını söyledi.



7

Melisa'nın Recep'e 'Benim kızım değil mi sana ne istediğimi yaparım, döverim söverim sen karışamazsın' dediği öğrenildi.



8

Ayrıca Recep'in babası, Melisa'nın olay günü ambulansa binerken canlı olduğunu son lafının "baba beni kurtar" olduğunu söyledi. Son olarak Melisa'nın Recep'i seni Almanya'ya götüreceğim vaadiyle kandırdığı söylenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR