Müge Anlı kaç kez evlendi? Müge Anlı ilk eşi Burhan Akdağ'dan neden boşandı?

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı bugün gerçekleştirdiği canlı yayında evleneceğini söyledi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu olan Müge Anlı bu mutlu haberi izleyicilerle paylaştı. Bunun üzerine pek çok kişi Müge Anlı'nın evlenip evlenmediği sorusunu araştırmaya başladı. İşte Müge Anlı’nın evlilik kararı hakkında merak edilenler…

20.06.2022-12:14 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-12:14) Müge Anlı kaç kez evlendi? Müge Anlı ilk eşi Burhan Akdağ'dan neden boşandı?

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün yayınlanmaktadır. Reytingleri ile en üst sırada yer alan programda sunuculuk yapan başarılı araştırmacı gazeteci Müge Anlı evleneceği haberini açıkladı. Daha önce evlenip Boşanan ve bir kızı olan Anlı'nın evlilik kararı herkesi sevindirdi. Kararın açıklanmasından sonra izleyiciler internette araştırmalarını yapmaya başladı. İşte Müge Anlı’nın evlilik kararı hakkında merak edilenler…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ne zaman ekrana geldi?

Atv'nin sevilen Gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Ağustos 2008 tarihinde yayın hayatına başladı. Programda yaşanan olaylar gündemde yer alırken çözülen her olayda ekran başındakileri sevindirdi. Birçok kayıp kişi ailelerine kavuşurken, programa konu olan cinayetler ise çözüme ulaştırıldı

Müge Anlı Evleniyor

Müge Anlı kimdir?

1973 yılının Aralık ayında doğan Müge Anlı 19 Aralık tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde alan güzel sunucu başarılı bir şekilde mezun oldu. Üniversite eğitimine başladığı yıl Kanal 6'da staj yapan başarılı sunucu daha sonra kadroda yer aldı. Kanalda yönetmen yardımcısı olan Kenan Erçetingöz’ün teklifi üzerine magazin gazeteciliğine başlamış oldu.

Dobra Dobra adlı magazin programında sunucu olan Müge Anlı Şenay Düdek ile programı gerçekleştirdi. ardından programdan ayrılan Müge Anlı daha sonra Pakize Suda ile birlikte Kanal D'de program yapmaya devam etti.

Güzel sunucu çıkışını ise 2008'de yayın hayatına başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile yaptığı. 2010 yılına geldiğimizde Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yanı sıra “Müge Anlı ile Mektubunuz Var" programında sunucu olarak yer aldı.

1993 yılında Gazeteci Burhan Akdağ ile evlenme kararı alan Müge Anlı 2008 yılında evlilikle mi sonlandırdı. Müge Anlı'nın Burhan Akdağ ile olan evliliğinden bir kızı vardır. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal