Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlayacak? 2022 Müge Anlı yeni sezon tarihi

ATV’nin fenomen sabah kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezonunun ne zaman başlayacağı günün en çok araştırılan konularından birisi olarak dikkat çekiyor. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte 2022 Müge Anlı yeni sezon tarihi...

01.08.2022-15:20 - (Son Güncelleme: 01.08.2022-15:20)

Araştırmacı gazeteci ve başarılı bir sunucu olan Müge Anlı’nın sunumuyla yıllardır ATV ekranlarında izleyenlerle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sayısız gizemli vakayı aydınlatarak ön plana çıktı. Sevilen program hakkında son günlerde en çok araştırılan konu ise yeni sezonun ne zaman başlayacağı sorusu oldu. 2022 Müge Anlı yeni sezon tarihini öğrenmek isteyenler internet üzerinden bu konu hakkında araştırma yapıyor. Peki  Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlayacak? 

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlayacak? 

ATV ekranlarında yıllardır yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son sezonu 24 Haziran 2022 tarihinde sezon finali yapmış ve tatile girmişti. Programın sevenleri ise 15. sezonun ne zaman başlayacağını merak etmeye başladı.

Müge Anlı yeni sezon

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezonunun ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı. Programın geçen sezonunun Ağustos 2021 ayında başladığı dikkate alındığında yeni sezonun en geç Eylül ayının ilk haftası başlaması bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal