Müge Anlı Bursa Gemlik olayı nedir? Müge Anlı Nevrigül Alan’ı kim, neden öldürdü?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te günün en önemli konusu Bursa’nın Gemlik ilçesinde 1 ayı aşkın süredir kayıp olan 22 yaşındaki iki çocuklu anne Nevrigül Alan oldu. Ailesi programa başvurduktan kısa süre sonra talihsiz anne bir zeytinliğin ortasında ağaca asılı halde yaşamını yitirmiş olarak bulundu. Peki Müge Anlı Bursa Gemlik olayı nedir? Müge Anlı Nevrigül Alan’ı kim, neden öldürdü? Soruların yanıtı haberimizde…

19.10.2023-17:23 - (Son Güncelleme: 19.10.2023-17:23)

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumuyla hafta içi her gün ATV ekranlarında milyonlarca izleyiciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert’in 19 Ekim 2023 Perşembe günü yayınlanan yeni bölümünde Bursa’nın Gemlik ilçesinde 1 ayı aşkın süredir kayıp olan 22 yaşındaki iki çocuklu anne Nevrigül Alan konusu tartışıldı. Ailesi ve yakınları Müge Anlı programına başvuru yaptıktan kısa bir süre sonra Nevrigül Alan, bir zeytinliğin ortasında ağaca asılı halde yaşamını yitirmiş olarak bulundu. 46 gün süresince kayıp olan Nevrigül Alan hakkında bugün üzücü bilgi paylaşıldı. Peki Müge Anlı Bursa Gemlik olayı Nedir? Müge Anlı Nevrigül Alan’ı kim, neden öldürdü?

Müge Anlı Bursa Gemlik olayı nedir?

Sabah.com.tr'de yer alan habere göre, Gemlik'in Hisar ve Umurbey mahalleleri arasında zeytin bahçesi bulunan bir çiftçi, kendisine ait bahçeye gittiğinde ağaca asılı bir kadın cesedi ile karşılaştı. Durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemelerde cesedin 46 gündür kayıp olan Nevrigül Alan'a ait olduğunu belirledi. Nevrigül Alan'dan acı haber geldi, Alan'ın akşam saatlerinde cesedi bulundu. 46 gündür haber alınamayan 2 çocuk annesi genç kadının cansız bedeni zeytinlikte bulundu.

Müge Anlı Nevrigül Alan

Nevrigül Alan neden öldürüldü, kim öldürdü?

İznik ilçesinde bulunan çocuğunu almak için evden ayrıldığı iddia edilen genç kadının cansız bedeni, incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Güvenlik önlemlerinin alındığı bölgeye gelen Savcı, olay yerinde incelemeler yaptı. Genç kadının cesedi, Gemlik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal