Müge Anlı Ahmet Ataoğlu kimdir? Müge Anlı Ahmet Ataoğlu olayı gelişmeleri

Alanya’da 5 Haziran 2022 Pazar günü gizemli bir şekilde ortadan kaybolan emlakçı Ahmet Ataoğlu’nun ailesi çocuklarının bulunması amacıyla son çare olarak Müge Anlı’ya başvurmuştu. Peki Müge Anlı Ahmet Ataoğlu kimdir? Müge Anlı Ahmet Ataoğlu olayı gelişmeleri haberimizde...

17.06.2022-11:05 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-11:05) Müge Anlı Ahmet Ataoğlu kimdir? Müge Anlı Ahmet Ataoğlu olayı gelişmeleri

Alanya’nın Şekerhane Mahallesi’nde yaşayan Royal Emlak’ın ortaklarından 34 yaşındaki Ahmet Ataoğlu, 5 Haziran 2022 Pazar günü ailesinin yaınından çarşıya gitmek için ayrılmış ve bir daha da kendisinden haber alınamamıştı. Uzun süre çocuklarından haber alamayan Ataoğlu’nun ailesi ise son çare olarak kayıp vakalarını bulmakla ünlü olan Müge Anlı programına başvuru yaptı. Bu olay sonrasında izleyenler Müge Anlı Ahmet Ataoğlu olayı gelişmelerini öğrenmek için internet üzerinden ‘’Müge Anlı Ahmet Ataoğlu kimdir?’’ sorusunu araştırmaya başladı.

Müge Anlı Ahmet Ataoğlu kimdir?

İddiaya göre, Ataoğlu kayıplara karışmadan 1 gün önce Sezer isimli arkadaşı ile bir kavga yaşadı. Ataoğlu’nun kavgada öldürülmekle tehdit edildiği öne sürüldü. Son olarak çarşı merkezinde görülen Ataoğlu’ndan uzun süre haber alamayan ailesinin şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, kayıp emlakçıyı bulmak için çalışma başlattı.

Müge Anlı Ahmet Ataoğlu

Canlı yayın sürerken Ahmet Ataoğlu’nun motorsikleti bırakıldı

Ataoğlu’nun kardeşleri de canlı yayına Alanya’nın Küçükhasbahçe Mahallesi’nden katıldı. Anlı’nın canlı yayını sürerken Küçükhasbahçe Mahallesi'ne Ataoğlu'na ait motosiklet bırakıldı. Görgü şahidi, motosikleti bırakan şahsın şapkalı ve maskeli biri olduğunu söyledi.

Ben karakutuyum

Ataoğlu’nun kız kardeşi de, İmren isimli bir kişiyle telefonda görüştüğünü açıklayarak, “Az önce İmren hanımla görüştüm. Ben bir karakutuyum. Sana fazlasını söyleyemem. Kapat telefonu. Kardeşin yaşıyor” dedi.

Müge Anlı Ahmet Ataoğlu

Erkek kardeşe ölüm tehdidi

Ataoğlu’nun erkek kardeşi de, “Didem denilen kişi abimin en son evine çıkan kişi. Ablamı arıyor. Beni ifşa etme. Benim ismimi verme. Ben sana yeterince yardımcı oldum. Beni öldürürler. Kardeşin yaşıyor. Merak etme diyor. Emniyetteki görevliler şahsın evine intikal etmek için harekete geçti” diye konuştu.

Arkadaşı Sezer Mazman programa telefonla bağlandı

Programa telefonla bağlanan Ataoğlu’nun arkadaşı Sezer Mazman, “Ahmet ile birlikte olduğumuz evde uyuyakalmıştım. Murat adında bir arkadaş vardı. O sırada evde kaybolan bir para söz konusuydu. Murat bu paranın Ahmet tarafından alındığını söyledi. Ahmet’in kendisine sorduğumda, “Öyle bir şey yok’ dedi. 50 Dolar ve yaklaşık 2 bin TL para söz konusu. Silah da söz konusu değil. Çalma mevzusu yok” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ..

En Çok Okunanlar

Modal