Mucize Doktor Dizisinden Ayrılık Geldi

Perşembe günlerinin sevenlerini ekrana kilitleyen dizisi Mucize Doktor bir ayrılık haberi ile izleyicilerini üzdü. Fox Tv ekranlarında seyircisi ile buluşan Mucize Doktor dizisinde ilk bölümden itibaren rol alan başarılı oyuncu Reha Özcan diziye veda ediyor.

26.01.2021-09:00 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-09:00) Mucize Doktor Dizisinden Ayrılık Geldi

Fox Tv ekranlarında sevenleri ile buluşan Mucize Doktor dizisinde yaşanacak ayrılık haberi izleyicileri üzdü. Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal’ın paylaştığı dizide ilk bölümden beri rol alan oyuncu Reha Özcan Mucize Doktor dizisine veda ediyor. Şubat’ın ilk haftası son kez sete çıkacak Özcan daha sonra ekipten ayrılacak. Reytinglerinde azalma yaşayan dizide henüz final kararı söz konusu değil fakat oyuncu kısıtlamasına gidilebileceği gündemde olan konular arasında. 

İlk bölümden bu yana canlandırdığı Adil karakteri ile izleyicinin kalbinde yer bulan Reha Özcan yol gösterici ve öğretici bir rolü canlandırıyordu. Mucize Doktor dizisinin son haftalarında yaşanan reyting düşüşü nedeniyle oyuncu kısıtlamasına gittiği konuşuluyor. Bu da önümüzdeki günlerde dizide başka oyuncuların da ayrılabileceği anlamına geliyor. 



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal