MSÜ tercih için son tarih ne zaman, ne zaman bitecek? MSÜ 2022 tercih sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

2022 yılının Milli Savunma Üniversitesi tercihleri hala devam etmektedir. Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı MSÜ sonuçlarını geçtiğimiz günlerde açıkladılar ve 18 Nisan 2022 tarihinde tercih işlemleri başlamıştı. Peki, MSÜ tercihleri ne zaman bitecek? Merak edilen ve araştırılarak gündemde yer alan konunun detaylarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

07.05.2022-01:08 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-01:08) MSÜ tercih için son tarih ne zaman, ne zaman bitecek? MSÜ 2022 tercih sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

2022 yılının Milli Savunma Üniversitesi tercihlerinizi hala yapabilme hakkınız bulunmaktadır. Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı MSÜ sonuçlarını, yakın zaman içersin de açıklayarak, 18 Nisan 2022 tarihinde tercih işlemlerini başlatmışlardı. Bu konu hakkında tercih yapacak olan kişiler sürekli araştırmalar yaparak, tercih süresinin bitme zamanını merak etmektedirler. 

MSÜ

MSÜ tercihleri ne zaman sona erecek?

MSÜ tercihleri devam ederken, katılımcılar detayları İnternet üzerinden araştırmaya devam etmektedirler. 2022 MSÜ, askeri öğrenci aday belirleme sınavının sonuçları 18 Nisanda başlamış olan Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihleri, MSB'nın belirleyecek olduğu tarihler arasında alınmış olacaktır. 

Milli Savunma Bakanlığı tarafınca yapılmış olan açıklamalarda, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca 27 Mart 2022 tarihinde başlatılmış olan 2022 MSÜ Askeri öğrenci aday belirleme sınavına katılacak olan ve 2022/YKS başvurusu yapan kişilerde tercihlerde bulunabilecekler.

2022 MSÜ

Adaylar, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları'nın tercihlerini 18 Nisan ile 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında saat 23:59'a kadar yapmış olmaları gerekecektir. Belirtilmiş olan süre zarfında tercihte bulunmamış olan kişiler, 2. seçim aşamalarına çağrılmayacak.

MSÜ tercihleri nasıl yapılmaktadır?

2022/ Milli Savunma Üniversitesine katılmış olan adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini Milli Savunma Bakanlığınca belirlenecek olan tarihler aralığında, https:// personeltemin .msb. gov  adreslerinden giriş sağlayarak yapmaları gerekiyor. Tercih zamanınızı kaçırmamaya dikkat etmelisiniz. Yoksa 2. bir seçme hakkınız bulunmamaktadır. Sonrasında bu sebep yüzünden, kayıtları kaçırdığınız için pişmanlık yaşayabilirsiniz.

Bu arada en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında sonuç tarihlerinin ne zaman açıklanacağı merak edilerek araştırılmaktaydı.  Ancak henüz bu konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadığı için, araştırma yapan kişilerde net bir yanıt bulamamaktadır. Eğer resmi bir açıklama yapılacak olunursa, haberimizde güncel olarak paylaşılacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal