MSB'den Terörle Mücadelenin Aylık Bilançosu!

Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadele çerçevesinde yurt içinde ve sınır ötesinde düzenlenen operasyonlarda son bir ay içinde 87 teröristin etkisiz hale getirildiğini rapor etti.

13.03.2020-16:04 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-15:55) MSB'den Terörle Mücadelenin Aylık Bilançosu!

Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadele çerçevesinde yurt içinde ve sınır ötesinde düzenlenen operasyonlarda son bir ay içinde 87 teröristin etkisiz hale getirildiğini rapor etti.

Bakanlık tarafından rapor edilen aylık terörle mücadele bilançosu şöyledir:

  • Terörle mücadele kapsamında yurt içinde ve sınır ötesindeki operasyonlarda son bir ay içinde 87 terörist etkisiz hale getirildi.
  • Son bir ayda Münbiç'ten Fırat Kalkanı bölgesine sızma girişiminde bulunan 37, Tel Rıfat'tan Zeytin Dalı bölgesine sızma girişiminde bulunan 7 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.
  • (FETÖ ile mücadele) 15 Temmuz 2016'dan bugüne 19 bin 75 personel ihraç edildi, 5 bin 183 personel hakkında adli ve idari süreç sürüyor. 
Milli Savunma Bakanlığının terörle mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevedeki faaliyetler arasından gün içinde bir gelişme daha yaşandı. Hakkında kırmızı bültenle arama kararı bulunan Siya Munzur kod adlı Duygu Karayel, ikna edilerek teslim oldu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal