MSB Açıkladı! Bir Grup Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Coronavirüse karşı büyük bir savaş veren Türkiye diğer yandan da terörle mücadele ediyor. Bu doğrultuda alınan son bilgiye göre Irak'ın kuzeyinde PKK'lı olduğu tespit edilen terörist grup etkisiz hale getirildi.

13.05.2020-09:13 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-09:34) MSB Açıkladı! Bir Grup Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Coronavirüse karşı büyük bir savaş veren Türkiye diğer yandan da terörle mücadele ediyor. Bu doğrultuda alınan son bilgiye göre Irak'ın kuzeyinde PKK'lı olduğu tespit edilen terörist grup  etkisiz hale getirildi.

Irak'ın kuzeyi Hakurk ve Metina bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 4 PKK'lı terörist düzenlenen hava harekatlarıyla etkisiz hale getirildi. Söz konusu resmi açıklama Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından gerçekleşti.

4 PKK'lı teröristin imha edildiği kaydedilen açıklamada, operayonun hava yoluyla gerçekleştiği ifade edildi. Aynı açıklamada terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonların kararlılıkla devam edildiğine işaret edildi.

Bakanlık açıklaması tam olarak şöyledir:"Irak kuzeyi Hakurk ve Metina bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 4 PKK'lı terörist düzenlenen hava harekâtlarıyla etkisiz hale getirildi. Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarımız kararlılıkla sürüyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal