MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

Kahreden haber dün gece saatlerinde Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapıldı. Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimizin şehit düştüğü öğrenildi.

13.10.2022-08:42 - (Son Güncelleme: 13.10.2022-08:42) MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında, terörle mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Askerlerimiz cephede savaşmaya devam ederken bir üzücü haber MSB'den geldi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafında yapılan açıklamada, terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu İs.Uzm.Çvş. İbrahim Han'ın şehit düştüğü belirtildi.

MSB açıklama yaptı


"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ekim 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız İs.Uzm.Çvş. İbrahim Han, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Ceyda Bıyıklıoğlu
ceydabiyiklioglu@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal