Mr Mayısor dizi konusu ve oyuncuları

2021 yılında izleyici karşısına çıkan Mr Mayısor dizisi, birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Dizi severler yeni dizi ararken Mr Mayısor, sizin için bir tercih olacaktır. Dizinin konusu, oyuncuları gibi pek çok soru merak edilmektedir. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

11.06.2022-09:38 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-09:38) Mr Mayısor dizi konusu ve oyuncuları

Her geçen gün yeni bir yapım ekranlarda yer alırken 2021 yılında izleyici ile buluşan Mr Mayısor, izlerken kahkahalar atabileceğiniz bir yapım olarak yer alıyor. Dizinin konusu, oyuncuları ve IMDb puanı araştırmaları devam ederken bizde sizler için konuyu araştırdık. Gelin hep birlikte merak edilen soruların yanıtını öğrenelim.

Mr Mayısor dizisi kaç yılında çekildi?

2021 yılının Ocak ayında Netflix platformunda yer alan Mr Mayısor dizisi, komedi türünde yer almaktadır. Dizinin yönetmenliğini Tina Fey, Robert Carlock yaparken, Yapımcılığını ise yine aynı isimler yapmıştır. Dizinin başrolünde Ted Danson, Holly Hunter, Vella Lovell gibi ünlü isimler yer alıyor. Mr Mayısor IMDb puanı ise 5,7’dir.

Mr Mayısor

Mr Mayısor dizi konusu nedir?

Neil Bremer, yaşının geldiğini düşünmüş ve emeklilik kararı almış bir iş insanıdır. Fakat oturmanın hiç kendisine göre olmadığını düşünür ve şehrin belediye başkanı adayı olmaya karar verir. Çevresi bu olaya şaşırsa da Neil’ın bu seçimi kazanamayacağından çok eminlerdir. Ancak Neil tüm bunlara rağmen seçimi kazanır. Belediye başkanı olan Neil, kafasındakileri hayata geçirmek için tüm yolları deneyecektir. Fakat iş tecrübelerinin siyasete benzemediği anlaması da çok uzun süremeyecektir. Bu konuda kendisine yardımcı olması için uzman olan Arpi’yi yanına alır. Artık eskisinden daha güçlü olan Neil’in neler yaptığını hep birlikte göreceğiz.

Mr Mayısor Konusu

Mr Mayısor dizi oyuncuları kimlerdir?

Ted Danson

Holly Hunter

Vella Lovell

Mike Cabellon

Kyla Kenedy

Bobby Moynihan

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal