Mondragon: 'Falcao, Kolombiya'nın Messi'si'

Mondragon, Falcao'nun dünya çapında bir yıldız olduğunu belirtti ve golcü hakkında Kolombiya basınına açıklamalarda bulundu.

22.05.2020-12:53 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-12:50) Mondragon: 'Falcao, Kolombiya'nın Messi'si'

Galatasaray'ın unutulmaz futbolcuları arasında yer alan Faryd Mondragon, ülke medyasından Marca Kolombiya'ya açıklamalarda bulundu. Mondi, buraya verdiği demeçte, sarı- kırmızılıların Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'dan övgü dolu cümlelerle bahsetti.

Vatandaşını hakkında övgülerde bulunan ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Mondragon, Falcao'nun 2014 Dünya Kupası öncesinde geçirdiği sakatlığın Kolombiya'yı çok kötü etkilediğini de ifade etti. 48 yaşındaki eski kaleci Falcao için şu cümleleri kullandı:

SADAKAT VE DEĞERLER ÇOK ÖNEMLİ

"Kolombiya için Radamel Falcao'nun ne olduğunu unutamayız. Sadakat ve değerler önemlidir ve de size çok daha fazlasını verecektir. Evet; 2014 Dünya Kupası'nda oynayamadı. Ancak, Lionel Messi Arjantin için ne ise Radamel Falcao da Kolombiya için odur."

'El Tigre' lakaplı deneyimli golcü, Kolombiya Milli Takım formasını şu zamana kadar 89 defa terletti ve 34 gol atma başarısı gösterdi. Mondragon, 34 yaşındaki Kolombiyalı golcünün Galatasaray'a gelmesinde öncülük eden kişilerin başında yer alıyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal