Mogan Enerji halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar? Mogan Enerji halka arz eşit mi oransal mı?

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) onayından geçen Mogan Enerji halka arz talep toplama işlemleri hakkında araştırmalar devam ediyor. Yatırımcılar, Mogan Enerji halka arz hisse kodu, lot sayısı ve diğer detayları sorguluyor. Peki Mogan Enerji halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar? Mogan Enerji halka arz eşit mi oransal mı? Konu hakkında merak edilenler haberimizde…

23.02.2024-17:20 - (Son Güncelleme: 23.02.2024-17:20) Mogan Enerji halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar? Mogan Enerji halka arz eşit mi oransal mı?

Yatırımcılar, son haftalarda yeniden hareketlenen halka arz sektörüne yönelmiş durumda. SPK tarafından Şubat ayında halka arzı onaylanan şirketlerden birisi olan Mogan Enerji halka arz talep toplama ile ilgili bilinmesi gerekenleri arama motorlarından sorguluyor. Peki Mogan Enerji halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar? Mogan Enerji halka arz eşit mi oransal mı?

Mogan Enerji halka arz ne zaman?

Mogan Enerji Yatırım Holding A.Ş.'nin halka arz tarihi henüz kesinleşmedi. Halka arz için talep toplama tarihi ise Mogan Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 28 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında olması planlanmaktadır. 

Mogan Enerji hisse fiyatı kaç TL?

Taslak izahname bilgilerine göre, Mogan Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin fiyatı 11.33 TL olarak belirlenmiştir. Lot sayısı ise 262 milyon 635 bin olarak planlanmıştır. 

Mogan Enerji

Mogan Enerji eşit mi oransal mı?

Mogan Enerji'nin halka arz büyüklüğü 2 milyar 975 milyon 654 bin 560 TL olacak ve hisseler bireylere eşit yöntemle dağıtılacaktır.

Mogan Enerji kaç lot verir?

Mogan Enerji halka arzına 2.6 milyon kişi katılırsa, kişi başına 101 lot verilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal