21.10.2020-10:50 (Son Güncelleme:30.04.2024-16:29)


1

Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Miray Daner, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Miray Daner, eski aşkı Kubilay Aka ile barıştığı yönündeki haberler hakkında konuştu.



2

Yeni dizisi için heyecanlı olduğunu belirten Daner, Boran Kuzum ile uyumu için, ‘Boran'la daha önce çalışmıştık zaten Vatanım Sensin'de tekrar birlikte olduk. Bu işte Nejat abi, Erkan Can, Rojda, Boran herkes çok tatlıydı, güzel bir setti’ yanıtını verdi.



3

Muhabirlerin ‘Boran Kuzum'la çıkan aşk haberleri arkadaşlığınızı zedeliyor mu?’ sorusuna, ‘Hayır tabii ki, zedelemiyor. Çok yakın arkadaşız biz Boran'la. Öyle bir şey yok aramızda’ ifadelerini kullandı.



4

Eski sevgilisi Kubilay Aka ile barıştıkları yönündeki iddialara; ‘Artık bunu sormayalım, bu soruya cevap vermiyorum’ dedi. Gazetecilerin ‘Koronavirüs testi pozitif çıkan Kubilay Aka ile konuşabildiniz mi?’ sorusuna, ‘Arkadaşlar çok teşekkür ederim’ diyerek soruyu geçiştirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr