Mino Raiola Açıkladı: 'Real Madrid' e Şampiyon Bir Oyuncu Getireceğim'

Ünlü menajer Mino Raiola çok konuşulacak bir transfer açıklaması yaptı. Avrupa'nın coronavirüsle uğraştığı şu zamanlarda İtalyan menajer büyük bir transferin sinyalini verdi.

19.03.2020-16:50 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-16:47) Mino Raiola Açıkladı: 'Real Madrid' e Şampiyon Bir Oyuncu Getireceğim'

İtalyan menajer Mino Raiola, İspanyol basınına konuştu ve yaz transfer döneminde çok önemli bir transfere çalışacağını belirtti. Real Madrid'le aralarındaki iletişimin iyi olduğunu belirten Raiola, "Oraya çok büyük bir futbolcu getirmek istiyorum. Bu yaz deneyeceğim. Genel menajer Jose Angel Sanchez'le sürekli iletişim halindeyiz. Onunla konuşmak, tartışmak hoşuma gidiyor. Bu transfer için çok çalışacağım" şeklinde konuştu.

Raiola söylediği futbolcuyla ilgili isim ya da ipucu vermezken, bu kişinin Manchester United'ın Fransız yıldızı Paul Pogba olduğu idda ediliyor. M. United, Pogba için 100 milyon Avro bonservis istiyor. Bruno Fernandes'in devre arasında satın alınması da Pogba'nın gideceği fikrini güçlendirmişti.

Başarılı orta saha 2016 yazında 105 milyon Avroluk bonservisle Juventus'tan Manchester United'a transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal