Mini şortuyla ayna karşısına geçen Hazar Ergüçlü, ortalığı kasıp kavurdu!

Yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile aşk yaşayan güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla konuşuluyor. Mini şortu ile ayna karşısına geçen Hazar Ergüçlü'nün fit hali büyük beğeni toplarken, paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.

29.05.2022-12:06 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-12:06) Mini şortuyla ayna karşısına geçen Hazar Ergüçlü, ortalığı kasıp kavurdu!

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz gün bir süredir birlikte olduğu yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile dudak dudağa öpüşürken gazetecilere yakalanmıştı. Şimdi de sosyal medya paylaşımı ile konuşulan Hazar Ergüçlü, mini şortuyla ayna karşısında verdiği pozla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Hazar Ergüçlü

Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen Kuzey Güney dizisinde Simay karakterine hayat veren ve milyonların beğenisini kazanan Hazar Ergüçlü, Medcezir'de oynadığı Eylül rolüyle de oyunculuk kariyerini sabitleştirmişti. Daha sonra bir çok yapımda yer alan ünlü oyuncu son olarak ekranlarda yayınlanan 'Alev Alev' isimli dizide Çiçek karakterini oynamıştı.

Hazar Ergüçlü

Bir süredir herhangi projede yer almayan ve 'Bomboş filmi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, verdiği sütyensiz pozları ile magazin gündeminin en çok konuşulan ismi oldu. Geçtiğimiz gün kendisinden 19 yaş büyük yönetmen sevgilisi ile dudak dudağa öpüşürken gazetecilere yakalanan başarılı oyuncu Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü'den mini şortlu paylaşım

Instagram hesabında yaklaşık olarak 3 milyon takipçiye sahip olan Hazar Ergüçlü, mini bir şort giyerek aynanın karşısına geçti ve birbirinden farklı çektiği fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Hazar Ergüçlü

Fit görünümü ve düzgün fiziği ile dikkat çeken 30 yaşındaki oyuncu Hazar Ergüçlü'nün mini şortlu paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Hayranları güzel oyuncuya alev emojileri gönderirken Ergüçlü'nün fotoğrafları sosyal medyayı kasıp kavurdu.

Hazar Ergüçlü

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal