'Mini Bir Dünya Kupası, Olimpiyat Gibi Tek Şehirde Oynanabilir'

Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay, maçların mini bir dünya kupası, olimpiyat gibi tek şehirde yapılıp tamamlanabileceğini söyledi.

17.04.2020-11:04 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-11:04) 'Mini Bir Dünya Kupası, Olimpiyat Gibi Tek Şehirde Oynanabilir'
Daha önce karşılaşmmaların Antalya'da yapılabileceğini dile getirdiğini hatırlatan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, şu sözleri söyledi;

"Bu iş biterse herkes rahatlayacak. Hemen maçlara gidelim diyecekler. Sonucu falan kimse düşünmeyecek. Maçlara gidelim bir an önce diyecekler. Ben maçları Antalya'da oynayalım diyerek bir fikir attım ortaya. Bütün takımların oraya gelmesini, Çarşamba-Pazar maç oynayarak ligi bitirmesini söyledim. Burada çok güzel sahalar var. Atmosfer çok iyi, hava sıcak. Yani her şey var. Orada mini bir Dünya Kupası gibi, Olimpiyat gibi orada bitirmek... Zaten böyle bir şeye karar verilirse benim düşüncem o. Başkanımıza söyledim. Kulüpler Birliği'nde konuşmasını rica ettim. Böyle bir şey olursa biz zaten 15 gün önceden oraya gidip hazırlığımızı yapacağız. Orada çift antrenman yaparak rahatlıkla hazırlanabilirsin. Önemli olan bu ortamın bitmesi veya çok azalması ki rahat bir şekilde bunlar oynansın. Orada oynanan maçların kesinlikle seyircisiz oynanması gerekiyor ki kimse bir avantaj sağlamasın. Normal olsa deplasmana gidip geleceksiniz. Orada tarafsız bir sahada oynuyorsunuz. Bu herkes için eşitlik oluyor o zaman. Taraftar da olmasa daha da eşitlik oluyor. Hakem arkadaşlarımız bir otele, diğer görevliler bir otele, bütün takımlar teker teker bir otellere... Orası futbol açısından zengin bir yer. Dünyanın da en iyi kamp yapılacak yerlerinden bir tanesi. Ben öyle uygun gördüm. Böyle bir şey olursa 15 gün önceden oraya gidilir, kampa girilir. Oteline gidip gelir çalışırsın ve maçlara hazır bir duruma gelirsin."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal