Mine Tugay süper minisiyle adeta sosyal medyada parladı! Güney banyosu yapan Tugay kalça frikiğiyle takipçilerinin aklını başından aldı

Güzel oyuncu Mine Tugay, yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada deprem etkisi yaratıyor. Son olarak süper minisiyle güneşlenmeye çıkan Tugay, tam anlamıyla şov yaptı. İşte Mine Tugay'ın o paylaşımı...

27.06.2022-18:05 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-18:05) Mine Tugay süper minisiyle adeta sosyal medyada parladı! Güney banyosu yapan Tugay kalça frikiğiyle takipçilerinin aklını başından aldı

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mine Tugay sosyal medyada 3.8K takipçiye sahip. Özel hayatıyla ilgili sık sık paylaşım yapan güzel oyuncu, takipçilerini adeta mest ediyor.

Son olarak bahçede mini elbisesi ile güneşlenmeye çıkan güzel oyuncu bu anlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

 mine tugay ınstagram paylaşımı

Süper minisiyle kalça frikiği veren Tugay'ın paylaşımı 81 bin beğeni alırken, "Muazzam enerji ve güzellik" gibi yorumlar da geldi.

Mine Tugay kimdir?

28 Temmuz 1978 Konya doğumlu olan Mine Tugay, 1997'de Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almış, bir yıl sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girerek oradan mezun olmuştur.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi isimli dizide Suna karakteriyle ekranlara gelen güzel oyuncu buradaki başarısıyla ismini duyurmuştur.

 mine tugay sosyal medya paylaşımı

2019-2020 senelerinde yayınlanan Zalim İstanbul isimli dizide Şeniz karakteriyle ekranlara gelen güzel oyuncunun dönüm noktası Medcezir isimli dizi olmuştur.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal