Milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiriyor: Bakan Işıkhan’dan kritik açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiren 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri kapsamında gerçekleştirilen komisyon toplantısına katıldı. İşte detaylar...

05.08.2023-10:25 - (Son Güncelleme: 05.08.2023-17:28)

Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine maraton 1 Ağustos 2023 tarihinde başlamıştı. Görüşmelerin neticesinde 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklar belirlenecek. 

14 Ağustos’ta yapılan ikinci toplantı öncesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, görüşmeler kapsamında gerçekleştirilen komisyon toplantısına katıldı.

Bakan Işıkhan Toplu Sözleşme

Beklenen teklif 14 Ağustos’ta sunulacak

Bakanlıkta kamu işveren heyeti ile memur sendikaları arasında gerçekleşen toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da katıldı. Kamu işveren heyetinin 14 Ağustos’ta teklifini sunması bekleniyor.

Bakan Işıkhan’dan kritik açıklama

Işıkhan, Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada, "7'nci Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri kapsamında Bakanlığımızda gerçekleştirilen komisyon toplantılarına katıldık. Komisyonlara katılan yetkili sendika temsilcilerimize ve Bakanlık temsilcilerimize gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür ederim" dedi. (Haber7)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal