Milyonlarca kişiyi heyecanlandıran haber TOKİ’den geldi: Kampanya başlıyor

Milyonlarca kişiyi ev sahibi yapan TOKİ, ev ve iş yeri almış olan vatandaşlar için yeni bir indirim kampanyası başlatıyor. İşte kampanyanın tarihi ve detayları…

12.04.2023-12:14 - (Son Güncelleme: 12.04.2023-12:20)

TOKİ, milyonlarca kişiyi ev sahibi yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda kura sonuçları açıklanmış ve hak sahibi kişiler belli olmuştu. TOKİ’den yapılan yeni açıklamada, ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara yönelik indirim kampanyası başlatıldığı ifade edildi. Kampanya kapsamında konut ve iş yeri için peşin ödemelerde yüzde 25, arsa için yüzde 12,5 indirim sağlanacak.

TOKİ’den yeni indirim kampanyası 

Deprem bölgesi ülkemizde, vatandaşları güvenilir konut sahibi yapmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara yönelik yapılan ve 24 Nisan'da başlatılacak olan yeni bir kampanyayı duyurarak detayları paylaştı. 

Bakan Kurum paylaşımında; 

"TOKİ'den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlarımız kalan borçlarını peşin ödemeleri durumunda yüzde 25 indirim imkânından faydalanacak. Arsalarda da yine peşin ödeyen vatandaşlarımıza, yüzde 12.5 indirim imkanı sağlıyoruz."

TOKİ'den yeni kampanya

Kampanya şartları neler?

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri sahiplerinin 18 Mayıs'a, arsa sahiplerinin ise 12 Mayıs'a kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal