02.03.2022-14:09 (Son Güncelleme:05.03.2022-09:41)


1



2

Bireysel işyeri kredilerinden önde gelen devlet banası olan Ziraat Bankası güvencesi ile faydalanmak isteyen vatandaşların 120 ay vade ile geri ödeme işlemlerini yapmalarına imkan verilecek. Satın almak istediğiniz işyerinin ekspertiz değerinin yüzde 75'ine kadar kredi kullanabilir ve cazip faiz oranları ile işyeri satın alma fırsatına erişebilirsiniz.



3



4

Halkbank İşyeri Kredisi

Halkbank İşyeri Kredisi

Vatandaşlara uygun vade olanakları ve faizle oranlarıyla işyeri kredisi sunan bir diğer banka ise Halkbank. Herhangi bir ticari faaliyeti olmasa da iş yeri satın almak isteyen gerçek kişilerin, ticari olmayan yatırım amacına yönelik olarak satın alacakları işyeri özelliği taşıyan gayrimenkuller için en uygun finansman Halkbank tarafından sağlanmaktadır.



5

Özellikle düşük faiz oranları ve geniş geri ödeme seçenekleri ile sunulan kredi kapsamında, aylık düşük vade oranları ile işyeri sahibi olabilirsiniz.



6

120 aya kadar vade fırsatına yer verilen kredi kapsamında işyerinin ekspertiz değinin yüzde 50'sine kadar kredi kullandırılmaktadır. Yüzde 1,57'den başlayan faiz oranları ile 100 bin lira kredi için aylık sadece 2 bin 108 TL taksit ödeyerek işyeri sahibi olabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR