Milyonlarca emekliye hafta sonu müjdesi verildi! 7.250 TL ödeme trink hesaplarına yatacak

Milyonlarca emekli vatandaşa Ziraat Bankası’ndan yüzlerini güldürecek haber geldi. Hafta sonu müjdesi olarak emekli vatandaşlara 7.250 TL ödemenin anında yapılacağı paylaşıldı.

09.03.2024-15:54 - (Son Güncelleme: 09.03.2024-15:54) Milyonlarca emekliye hafta sonu müjdesi verildi! 7.250 TL ödeme trink hesaplarına yatacak

Emekli vatandaşlara ek ödeme 7.250 TL müjdesi Ziraat Bankası tarafından verildi. Ekonomik sıkıntı çeken dar gelirli emekli vatandaşlar trink 7.250 TL ödemeyi Ziraat Bankası üzerinden alabilecek. Müjdeyi duyan emekli resmen bankaya koştu. 

Ziraat Bankası emekli vatandaşlar için yeni bir kampanya fırsatını duyurdu. Paylaşmış olduğu kampanya doğrultusunda ihtiyaç sahibi olan dar gelirli emekli vatandaşlara 7.250 TL ödeme sağlayacağını açıkladı. Emekli vatandaşların hemen başvurması durumunda onay aldığı takdirde anında 7.250 TL hesabına yatacak. Hemen sizlerde çok beklemeden Ziraat Bankası’nın başlatmış olduğu bu kampanyaya başvuruda bulunabilirsiniz.

Milyonlarca emekli 7.250 Ziraat Bankası’ndan kapacak

Emekli vatandaşlara Ziraat bankasından müjdeli haber verildi. Yalnızca emekli vatandaşlara özel olarak başlatılan bu kampanya doğrultusunda; 7.250 TL’ye kadar nakit avans ve 100.000 TL’ye kadar ise emekli kredisi müjdesi verildi. Acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emekli vatandaşlar Ziraat Bankası müşterisi olmaları ve maaşlarını Ziraat Bankası’na taşımaları durumunda nakit avans ve kredinin sahibi olabilecekler. Emeklilerin hayallerini süsleyen ihtiyaç kredisi için şimdiden emekli vatandaşlar Ziraat Bankası’na akın etmeye başladı bile.

emeklililere 7.250 TL nakit avans desteği

Emekliye 100.000 TL’ye kadar kredi fırsatı sunuluyor

Özellikle emekli vatandaşlara sağlanan krediler gelir durumundan kaynaklı çok yüksek olmuyor. Ziraat Bankası ise bu bankaları sollayarak emekli vatandaşlara özel olarak yeni bir kampanyaya imza attı. Kampanya doğrultusunda 7.250 TL nakit avans imkanı sağlayacağını ve buna ek olarak da 100.000 TL’ye kadar emekli kredisi sağlayabileceklerini belirtti. 100.000 TL emekli kredisine ve 7.250 TL nakit avansı almak isteyen vatandaşlar dilerlerse Ziraat Bankası şubelerinden dilerlerse mobil bankacılık ile başvurularını eksiksiz şekilde tamamlayabilirler. Başvuruların eksiksiz şekilde tamamlayıp ileten vatandaşlar anında kredinin sahibi olacaklar.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal