Milyonlarca emekliye geri ödemesiz anında promosyon fırsatı! İşte bu fırsattan yararlanabilen emekliler

2022 yılıyla beraber asgari ücrete, memur ve emekli maaşlarına belli oranlarda zamlar yapıldı. Fakat maaşlara yapılan zamlar, yükselen gıda fiyatları ve hayat pahalılığı sebebiyle yetmemeye başladı. Buna karşılık bazı bankalar vatandaşların imdadına yetişti.

08.04.2022-15:20 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-17:04) Milyonlarca emekliye geri ödemesiz anında promosyon fırsatı! İşte bu fırsattan yararlanabilen emekliler

Özellikle emekli maaşlarındaki en düşük ödeme 2 bin 500 lira olarak yapılsa da birçok emekli asgari ücretin altında maaş alıyor. Hal böyle olunca da milyonlarca emekli vatandaşlar maaştan ayrı olarak ek bir gelir arayışına geçti. Maddi durumlarına farklı yöntemlerle gelir katkısı yapmayı arzulayan emekli vatandaşlar için çok çeşitli bankalar promosyon ödemeleri sunuyor. 

Geri ödemesiz destek

Geri ödeme istemeyen ve nakit olarak sunulan söz konusu destekler, emekli olan milyonlarca vatandaşın farklı gelir durumuna göre belli koşullar sağlandığında ödeniyor. İşte yükselen enflasyon ve gıda fiyatları karşısında emeklilere promosyon sunan bankalar ve promosyon detayları..

promosyon

Türkiye’nin en geniş çaplı bankaları arasında yer alan Garanti BBVA, milyonlarca emekliye yüksek miktarda promosyon ödemesi yapan bankaların başında geliyor. Eğer vatandaşlar 3 yıl boyunca maaşlarını bu bankadan almayı taahhüt ederlerse, maaş miktarına göre promosyon alabiliyorlar. Bu bağlamda Garanti BBVA’da ödenen nakit promosyon ödemeleri şu şekilde:

Maaşı bin 499 lira ve altında olanlara bin 850 lira

Maaşı bin 500 lira ile 2 bin 499 lira arasında olanlara 2 bin 300 lira

Maaşı 2 bin 500 lira ve üzerinde olanlara 2 bin 750 lira

Öte yandan söz konusu promosyonlardan ayrı olarak Garanti, emekli yakınını bankaya getiren müşterilere de kişi başı 250 lira olmak üzere geri ödemesiz nakit desteği sağlıyor.

İş Bankası promosyon ödemeleri ve detayları

Emekli maaşını 3 senelik taahhüt ile İş Bankası’na taşıyan emeklilere, 1 Nisan – 30 Haziran 2022 tarihleri arasındaki sürede yapılabilecek başvurular neticesinde İş Bankası’ndan 2 bin 500 liraya kadar nakit promosyon desteği almaya hak kazanacak. Öte yandan SGK ile anlaşma yapan İş Bankası, emekli maaşını taşıyan vatandaşlardan Maximum Kart ve ek kartlar için de ekstra bir ücret talep etmeyecek.

Milyonlarca emekliye geri ödemesiz anında promosyon fırsatı! İşte bu fırsattan yararlanabilen emekliler

Denizbank

Emekli maaşını 3 yıl bankadan alma sözü verenlerin aylık net gelir 1.500 TL altında maaş alanlara 675 TL, 1.500-2.500 TL arasında olanlara 850 TL, 2.500 TL ve üzerindeki maaşlara ise 1.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak. Bununla birlikte otomatik fatura talimatı veren vatandaşlara ek 750 TL daha ödeme yapılacak. 

Finansbank

Online işlemlerden maaşlarını bankadan alma sözü verenlere 2.200 TL’ye varan promosyon ücreti vaat ediliyor. Bununla birlikte maaşlarını ayda iki kere başka bankaların ATM’lerinden bedava şekilde para çekme fırsatı da sunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal