Milli Takım'da Sakatlık Şoku! Çağlar Söyüncü Kadroda Yok

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş , Uluslar Ligi'nde Sırbistan'la oynanacak maç öncesi yaptığı açıklamada Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün Sırbistan maçında oynayamayacağını bulundu.

13.10.2020-18:24 - (Son Güncelleme: 13.10.2020-18:16) Milli Takım'da Sakatlık Şoku! Çağlar Söyüncü Kadroda Yok

'ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ SIRBİSTAN MAÇINDA YOK'

Şenol Güneş: "Çağlar Söyüncü, sakatlığı sebebiyle Sırbistan'a karşı oynayamayacak. Umut veriyoruz. Bu takım 2021 Avrupa Şampiyonası'na ve 2022 Dünya Kupası'na gidecek. 5-10 yıla damga vurmasını bekliyoruz bu takımın. Biz herkesi dinliyoruz, görüyoruz. Kendimizi değerlendiriyoruz. Eleştirilerde doğrular varsa dinleriz, yoksa dinlemeyiz çöpe atarız. Her türlü eleştiriye saygı duyarız. Uluslar ligi hazırlık maçlarının anlamsızlığını ortadan kaldırdı. Ciddiyet açısından önemli bir organizasyon. Sık sık maç yapmak futbolcuların kaldırabileceği bir yük değil. Ben 2 gecede 4 saat uyuyabildim.

Almanya zaman zaman tökezlese bile kurumsal kimliğini çok iyi oturdu. Almanya gibi olmak istiyoruz. Bu takım galibiyetlere alışan bir grup. Fransa'yı yendiğimiz gibi iyi oyunlarımızı sürekli hale getirmeliyiz."

"PREMİER LİG'DE KALICI OLMAK İSTİYORUM"

Cengiz Ünder: "Ben her zaman hazırım. Oynamayı bekliyorum. Çok iyi çalışıyorum. Sonradan girmek, 11 oynamak hocamızın takdiri. Ne zaman forma şansı gelirse, elimden geleni yaparım. Hedeflerimden biri Premier Lig'de oynamaktı. Orada kalıcı olmak ve hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal