Milli Takım’da sakatlık depremi: Galatasaray ve Fenerbahçe’ye kötü haber

A Milli Takım’ın Çekya ile oynayacağı ikinci hazırlık maçı öncesinde sakatlık şoku yaşanıyor. Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ile Fenerbahçe’nin çıkışa geçen ismi Ferdi Kadıoğlu, milli takım antremanında sakatlandı. İşte detaylar...

17.11.2022-18:13 - (Son Güncelleme: 17.11.2022-18:13)

Dün Diyarbakır’da İskoçya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımız, maçı 2-1 galip geldi. Fakat milli takımda maç sırasında Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu’ndan ve maçın ardından yapılan antremanda Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu’ndan kötü haber geldi. Ferdi’nin İskoçya maçında sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından gözler TFF’ye çevrilmişti. TFF’den yapılan son açıklamada oyuncunun kamptan ayrıldığı ve tedavi için İstanbul’a getirildiği ifade edildi. Kerem’in ise antremanda bir sakatlık geçirdiği ve oyuncunun durumunun yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı kaydedildi.

İskoçya maçında oyundan çıktı

Dün akşam Diyarbakır Stadyumu’nda İskoçya ile oynanan özel maçın 34. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Ferdi Kadıoğlu, yerine Eren Elmalı’ya bırakmıştı. 23 yaşındaki genç oyuncunun çekilen MR’ın ardından sağlık durumunun iyiye gittiği fakat Çekya maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Kadıoğlu, tedavi için İstanbul’a getirilirken, söz konusu tedavinin 7-10 gün arasında süreceği ifade edildi.

Ferdi Kadıoğlu İskoçya

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’nin Süper Lig’de oynadığı son maçlardaki etkili oyunu ile dikkat çeken ismi olmuştu.

İdmanda sakatlandı

Galatasaray’da Başakşehir maçının yıldızlarından Kerem Aktürkoğlu’ndan da kötü haber geldi. Milli Takım’ın Çekya maçı için gerçekleştirdiği antremanda sağ ayak bileğinden sakatlanan 24 yaşındaki futbolcu, antremanı tamamlayamamıştı. Galatasaray taraftarını endişelendiren bu gelişme sonrasında Kerem’in sağlık durumu merak edilmeye başlandı. Yıldız oyuncunun sağlık durumu yapılacak olan sağlık kontrollerinin ardından netlik kazanacak.

Kerem Aktürkoğlu İdmanda Sakatlandı

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’ın Süper Lig’de oynadığı son maç olan Başakşehir maçında 3 gol atarak maçın kahramanlarından birisi olmuştu. Sarı kırmızılı takım söz konusu maçta tarihi bir skora imza atarak 7-0 galip gelmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal