Milli Takım'da EURO 2020 İsviçre Maçı Öncesi Kavga Skandalı!

EURO 2020'ye A Milliler İsviçre karşısında 3-1 yenilerek puansız bir şekilde grup sonuncusu olarak veda ettik. Maç sonrası Şenol Güneş'in formsuzluğu konuşulurken, maç öncesi 2 futbolcunun da kavga ettiği ortaya çıktı.

21.06.2021-11:20 - (Son Güncelleme: 21.06.2021-11:29)

A Milli Takımımız, İtalya'ya 3 - 0, Galler'e 2 - 0 kaybetmesin ardından İsviçre'ye de 3 - 1 yenilerek büyük umutlar ile gittiğimiz EURO 2020'ye erken bir şekilde veda etti. EURO 2020'de İsviçre'ye 3 - 1 yenilerek turnuvaya havlu atan Milli Takımımız içerisinde iki futbolcunun da son idmanda kavga ettiği iddia edildi.

CENGİZ'LE DE TARTIŞMA YAŞADI

A Milli Takım'ın İsviçre maçı öncesi yapmış olduğu bir idmanda, gergin anlar yaşandı. Halil Dervişoğlu ile Enes Ünal bir pozisyonun ardından kavga etti. Takım arkadaşları araya güçlükle girerek olayı çok daha fazla büyümeden yatıştırdı. Söz konusu kavganın ardından Halil, yıldız kanat oyuncusu Cengiz Ünder'le de sert bir tartışma yaşadı. Bu olayın ardından futbolcuları Teknik Direktör Şenol Güneş yanına çağırdı ve sert bir uyarıda bulundu. İlk iki maçta alınan yenilgi ve antrenmanda yaşanan bu olay, Milli Takım'ın İsviçre maçına moralsiz bir şekilde başlamasına sebep oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal